Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, kararlı ve planlı davranarak çevrenizi etkileyecek, fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki İlişkileri yeniden gözden geçireceksiniz. Karamsar duygulara kapılmaktan kaçının. Çevrenizde size teklif etmiş ancak reddetmiş olduğunuz insanları tekrar değerlendirmek isteyeceksiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bugün yeni insanlar tanıyabilir hem iş hem de özel yaşamınızda yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. Otokontrolünüz oldukça yüksek kendinizi ifade ediş tarzınız mükemmel. İnsanların üzerinde hayranlık uyandıracağınız keyifli bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde sorunlar yaşıyor ve ne yaparsanız yapın bir türlü aşamıyorsanız iç sesinize kulak verin sizin için en uygun olan seçimi belirlemeniz için size yol gösterecektir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise hırsızlık ve kayıplar.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, eviniz, iş yeriniz ve size ihtiyacı olan kişilerle ilgilenebilirsiniz. Yer değişikliği veya projeleriniz ile ilgili bazı değişiklikler gerektiren durumlar olabilir. Buna bağlı olarak araştırmalarınızı derinleştirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınız ve yakınlarınıza projelerinizi anlatabilir ve onların desteğini isteyebilirsiniz. Bu arada heyecanınızı denetleyin ve sorunların üzerine gitmeyin.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bugün hırslı kararlardan uzak durmanız gerekecek. Hırsınız keskin ve geri dönüşü zor kararlara neden olabilir ve en sabırlı insanın bile sabrını taşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evliler; İlişkinizde üçüncü şahıslardan kaynaklanan kıskançlıklar söz konusu olabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, yakın bir geçmişte almış olduğunuz bir karar, yeniden düşünülerek ele alınmayı gerektirecek. Uygulama konusunda uzun süren çekinceleriniz olabilir. Hayatınızı etkileyecek bir şeyi yapmış olmak için yapmayın. İlişkisi olmayanlar; hoşlandığınız kişiye olan ilginiz onun dikkatini çekecek ve buna karşılık verecek.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugün küçük sorunları kendinize dert edebilirsiniz ve kafanızda büyütebilirsiniz. Yanlış anlamalara açık bir gün. Bu yüzden kendinizi olduğundan daha yalnız ve de unutulmuş hissedeceğiniz anlamlar çıkartmanız mümkün. İlişkisi olmayanlar; hal ve tavırlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Bugün yaşadığınız ani değişiklikler canınızı sıkabilir. Neden ve nasıl soruları ile cebelleşmekten asıl görmeniz gerekeni göremeyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eski aşkınızın ısrarlı aramaları ve yeniden bir şans istemesi tahammül sınırlarınızı zorlayabilir. Yalnız olanlar; boyu boyunuza, huyu huyunuza uygun yeni bir insanla tanışacaksınız.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Bugün yeni girişimler yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olmanız gerekiyor. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden gelecek hoş bir sürpriz ona olan yaklaşımınızı çok daha içten bir hale getirebilir. Bugün karşı cinsin aşk itirafı ile karışık fakat keyifli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün çalışmalarınızı büyük bir heves ve istekle yapacaksınız. Yeni projeler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olacaksınız. Katılacağınız bazı etkinliklerde karşılaşacağınız kişilerle arkadaş olabilir ve ilginç teklifler alabilirsiniz. Önemli işler yapmak ve ciddi konularla ilgilenmek istediğiniz bir gün. Dikkatli ve planlı davranacaksınız. Öğle saatlerinde karşılaşacağınız ani değişiklikler şaşırtıcı olacak.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, iş hayatınızdaki belirsizlikler netleşiyor, uzun zamandır verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı finansal konularda zorlandınız. Şimdi hepsi ardınızda kalıyor ve iş hayatınızda köklü değişimler yeni kazançları beraberinde getiriyor. İş değişikliğine gidebilir ek bir işe başlayabilirsiniz. Son derece yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli kendinizi geri planda tutmamalısınız. İş çevreniz genişlerken daha tanınır olacaksınız ve maddi olarak kazancınızı istikrarlı bir şekilde arttıracağınız imkanlarla karşılaşacaksınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün işinizle ilgili şansın sizden yana. Güven veren samimi konuşmanız isteklerinizi kısa sürede gerçekleştirmeniz için İşleyecek. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi olanlar onlardan gelecek sevgi dolu bir sürprizle duygulanacak ve anne baba olmanın verdiği o özel duyguyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Yalnız olanlar çekiciliğinizle karşı cinsin üzerinde her istediğinizi yaptırabilecek bir gündesiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün, kalabalıkların içinde olmak ve eğlenceli organizasyonlar yapmak enerjinizi yükseltecek. Aynı zamanda kendinizi son derece özgür ve pozitif hissedeceksiniz. Yepyeni aşk fırsatları gerçeğe dönüşüyor. Yalnız olanlar içinse, uzun süredir çevrenizde bulunan ve size yeni yeni ilgi duymaya başlayan bir kişi var. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi