KOÇ

Haftanın ilk gününde, etrafınızdaki insanlarla uyumu yakalama konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Var olan bütün sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Sonuçların her açıdan belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

BOĞA

Haftanın ilk gününde, burcunuzun alacak olduğu etkilerden en doğru şekilde yarar sağlama şansınız var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece aslında pek sorun da yaşamayacaksınız. Biraz daha temkinli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İkili ilişkilerde kontrollü olabildiğiniz takdirde pek sıkıntı da yaşanmayacak.

İKİZLER

Haftanın ilk gününde, üzerinizdeki anlamsız baskıdan kurtulmayı başarabilecek ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atacaksınız. Karmaşık durumlardan yavaş yavaş kurtulmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gereken bir gün. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlayabileceksiniz.

YENGEÇ

Haftanın ilk gününde, ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda karmaşık durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız takdirde karmaşıklık yaşanma ihtimaliniz var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

ASLAN

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber daha rahat hissedeceksiniz. İstediğiniz doğrultuda adımlar atma şansına sahipsiniz.

BAŞAK

Haftanın ilk gününde, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İstediklerinize ulaşma konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gitme ihtimalini de gözden kaçırmayın. Hayata geçirmek istediğiniz planlarınızla ilgili de sizi destekleyecek gelişmeler yaşanabilir.

TERAZİ

Haftanın ilk gününde, gezegenlerden alacak olduğunuz etki ile birlikte ikili ilişkiler konusunda kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. İletişime geçme noktasında beklenmedik adımlar atma şansınız da var. Karmaşık durumlardan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

AKREP

Haftanın ilk gününde, sergileyecek olduğunuz davranışların yanlış anlaşılma ihtimali var. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmenizin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

YAY

Haftanın ilk gününde, enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş son bulabileceği bir süreçtesiniz.

OĞLAK

Haftanın ilk gününde, içinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalısınız. Sorunların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacınız da var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

KOVA

Haftanın ilk gününde, daha sabırlı olmalı ve harekete geçme noktasında biraz daha kontrollü olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Çözüm arayışlarınızın istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali de var. Hata yapmadığınız takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

BALIK

Haftanın ilk gününde, odaklanma noktasında sorunlar yaşanabilir. Doğru zamanda harekete geçmek için beklemede kalmalısınız. Aktif adımlar atmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi