Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bugün iş hayatınızla ilgili olarak iç sesinizi dinlemeniz gerekecek. Özellikle neler olabileceği ile ilgili ön görülerinize kulak verin. Eski bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aniden aşka dönüşebilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, özel hayatınızda sevdiğiniz kişi ile birlikte; aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini sürebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu yakın çevreniz ile ilişkileriniz. Mesai arkadaşlarınız ve yakınlarınızla ilgili konularda yaşanabilecek tatsızlıklar canınızı sıkabilir. Karşılıklı olarak öfkeyle sarf edilen sözler ortak noktada buluşamamanıza neden olacak ve ani kararlar alma eğilimi içinde olacaksınız. Kontrolü elden bırakmayın.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, aile işleri ile fazla zaman harcayacağınız bir gün sizi bekliyor. Günlük işlerinizi bu nedenle aksatma ihtimaliniz yüksek. İlişkisi olanlar; ilişkiniz olumlu ilerliyor. Yalnız olanlar sizler İçin oldukça hareketli bir zaman. Eski sevgiliniz sizden bir yardım talebinde bulunacak ve size yakınlaşma isteğini hissettirecek. Sakın duygularınıza kapılarak size yaklaşmasına izin vermeyin.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, evliliğinizi İlişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için uygun bir zaman. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun. Bu olumlu etkiler kariyer hayatınızda da maddi şanslar ve statünüzün yükselmesi açısından oldukça önem taşımakta. Oturup yaşadığınız sorunlara isyan etmek yerine kendinizi toparlayın ve bu güzel etkinin gücünden olabildiğince faydalanın.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, düşüncelerinizi ve duygularınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alacaksınız. Ailenizden bazı kimseler sizden kimi konularda yardım bekliyor olabilir. Bu aralar para biriktirmeniz gerekiyor. Maddi ve manevi paylaşım konularında gerek partnerinizle gerekse çevrenizdeki kişilerle bağlantıya geçmek isteyeceksiniz. Yalnız bunu yaparken özellikle kendi isteklerinizin kabulünden yana davranabilirsiniz. Yani sizin istediğiniz olursa, güne mükemmel başlamışsınız demektir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, sosyal faaliyetlerde bulunacak, dost davetlerinde eğlenceli vakit geçireceksiniz. Sevdiğinizle birlikte yepyeni kararlar alabilir, geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Hayallerinizden kolay vazgeçmeyin. İlişkisi olmayanlar sizi tanımak isteyen biri var. Bu kişi ile çok yakında karşılaşacaksınız.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, bugün maddi konularda akıllı adımlar atacaksınız. Kar getirecek anlaşmalar yapabilirsiniz. Duygusal açıdan ise durgun bir gün, partnerinizin size yeterli ilgiyi göstermediğinden yakınabilirsiniz. Onunla açıkça konuşun. Hoşlandığınız kişi ile arkadaş grubunda muhabbet edip yakınlaşmanız mümkün.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün gündeminizi iş hayatınız ile ilgili konular fazlasıyla meşgul edecek. Çift fikirli insanların yanar döner tavırlarının zihninizi karıştırmasına izin vermeyin ve bugün birlikte çalıştığınız insanlara karşı disiplinli davranın. Yasal olarak düzenleyeceğiniz belgeler ile kendinizi garantiye alın. Yeteneklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatının stresini sevdiklerinize yansıtmamaya özen gösterin.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün oldukça hareketli ve yoğun bir tempoda çalışacaksınız. Biraz sakarlıkların üzerinizde olacağı bir gün. Beklenmedik aksilik ve kazalara dikkat etmelisiniz. İşiniz ile ilgili konularda dikkatsiz davranmaktan kaçınmalısınız. Sizinle İş ortaklığına girmek isteyecek bazı kişiler olabilir. Özel yaşamınızda ise sizi etkileyen biri var. Bu kişiye karşı koymak isteseniz de arzularınıza engel olamayacaksınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, otoriteyi temsil eden kurumlar, kişiler veya büyüklerinizin sizi engellediğini ve isteklerinizi gerçekleştirmenize izin vermediklerini düşünebilirsiniz. Karşı çıkmak yerine kendinizi gözden geçireceğiniz bir gündesiniz. Karamsar ve mutsuz bir tavır içine girmek yerine dikkatinizi isteklerinize odaklayın ve bunun için bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için gayret gösterin. Aslında saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkileneceksiniz ve bakış açınızı değiştirmeyi başaracaksınız. Böylece üzerinizde hissettiğiniz baskı duygusunun da değiştiğini hissedeceksiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün bazı iletişim aksaklıkları yaşanacak. Ancak kendinizi doğru ifade etmek için çaba göstermeniz sorunlarınızı çözecektir. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü birçok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Yalnız olanlar birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilir tercih yapıp yeni bir ilişkiye kiminle başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. En iyisi tanımaya çalışmak.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, işiniz ile ilgili hiçbir şey bugün sizi yoramayacak. İletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapacak önemli bilgiler öğreneceksiniz. Maddi konularda pratik davranabileceğiniz bugün, sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu düşünerek girişimde bulunmanız uygun olacaktır. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi