Koç

Bugün kendinizi yalnız hissederek depresif duygular yaşayabilirsiniz. Size karşı ilgisi olan insanları çevrenizde görmek istemeyebilir, gelen özel teklifleri kabul etmeyerek yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Boğa

Sevdiğiniz insanla, 3. kişilerden dolayı, farklı düşüncelere sahip olmanız nedeniyle aranızda, zıtlaşmalar yaşanabilir, karşılıklı olarak ego savaşları gösterebilirsiniz.

İkizler

Yoğun başladığınız haftanın yorgunluğunu, evinizde dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak yarım kalan işlerinizi tamamlamak için evden çalışabilir, kafanıza takılan işlerinizi bitirebilirsiniz.

Yengeç

Aşk hayatınızda mantıkla hareket ettiğiniz, kendinizi bazı duygularınızdan uzak tutmanız artık sizi sıkabilir. Sevdiğiniz insana karşı içinizden geldiği gibi, sevgi dolu yaklaşarak, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

Aslan

Duygusal hayatınızın da, ilişkinizle alakalı, kararlar almak isteyebilirsiniz. İlişkinizin geleceği hakkında kendinizi karamsar hissedebilir, duygusal bir gün geçirebilirsiniz.

Başak

İlişkiniz ve partneriniz hakkında, kararsız kaldığınız konular, sorunlar artık geride kalıyor. Düşünceleriniz değişeceği, partnerinizin sizin isteklerinize tamamen cevap vereceği, duygusal yönden tamamlanma yaşayacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Terazi

Soğukluk yaşadığınız partnerinize karşı duygularınız tekrardan yoğunlaşabilir, sevginizi ve aşkınızı tüm gücünüzle partnerinize yansıtmak isteyebilirsiniz. Sevgi ve aşk dolu güzel bir gün sizlerle.

Akrep

Partnerinizden beklediğiniz davranışlar, istediğiniz yönde olumlu bir şekilde gerçekleşse de, eminlik duygusunu tam yaşamadan, partnerinize karşı sınırlarınızı korumak isteyebilirsiniz.

Yay

Finansal konularda istediğiniz şekilde ilerleyememeniz, sizi yeni maddi gelir kaynakları arayışları içerisine sokabilir, yeni yapılanmalar arayışlarına girebilirsiniz.

Oğlak

İş ve kariyer hayatınızda yaşamış olduğunuz zorluklar sizi biraz sıkıntılı bir bekleme sürecine sokabilir. Yaşamış olduğunuz problemlerden dolayı, uyku problemleri yaşayabilir, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken süreçlerden geçebilirsiniz.

Kova

Ailenizle ilgili konularda yaşamış olduğunuz, kaygı ve endişeyi bugün yoğun olarak taşıyabilir. Psikolojik olarak bu düşüncelerden uzaklaşmak için, kendinizle mücadele edebilirsiniz.

Balık

24 Temmuz'da Burcunuz Size Ne Diyor? 24 Temmuz'da Burcunuz Size Ne Diyor?

İş hayatınıza yapacağınız değişiklik, kendinize olan güveninizi biraz zorlayabilir, yeni işinize odaklanma konusunda biraz zorlanabilirsiniz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi