Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, artık maddi hayatınızda bulunan sıkıntılar sona yaklaşıyor. Bu dönemden sonra artık daha tedbirli ve dikkatli olmalısınız. Bu sıralar zor durumdaki bir arkadaşınızın veya yakınınızın yardımına koşabilirsiniz. Bu dönemde, sevdiğiniz insanla yapmayı planladığınız işleri biraz ertelemek en doğrusu olabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, yaşamınıza giren yeni bir insan sizi hayli etkiledi. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerde iş yaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak. Fikirlerinizi ortaya koymak için acele etmeyin ve kritiklerinizi şimdilik kendinize saklayın. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir ve sorunların çözümü size kalabilir. Kaygılardan uzaklaşmayı başarabilirseniz, yapıcı ve çözümleyici olacaksınız. Üstelik yaşam enerjinizin yükseldiği bir gündesiniz ve güçlü kişilerin desteğini almaya başlayacaksınız.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, uzun zamandır başka insanların dertleri ile ilgilenmekten neredeyse kendinizi unuttunuz. Artık biraz da kendinize vakit ayırma zamanı. Bugün yakın arkadaşlarınızla buluşup eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Duygusal açıdan yoğun bir dönemdesiniz, sevdiğiniz insana biraz daha yakın davranmalısınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, iş hayatınızda dikkatleri üstünüze çekecek ve başarınızla insanların güvenini kazanırken maddi şanslarınızı da yükselteceksiniz. Bugün tanışacağınız insanlar yaşamınızda önemli bir yer tutabilir ve sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile yaşayacağı bir problem huzurunuzu kaçıracak. Eşinizin yanında olun başkasının değil.  Yalnız olanlar bugün Anlık duygusal yaklaşımlarda bulunmamaya özen gösterin. Pişmanlık duyacağınız birliktelikler size göre değil.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugünlerde son derece aktif ve girişimci bir ruh halinde olacak ve birlikte çalıştığınız insanları da motive ederek yapmanız gereken işleri süresinden önce tamamlayabileceksiniz. Bu olumlu tavrınız sizi yeni bir pozisyona taşıyabilir. Kendinize güvenin yetenekleriniz ve zekanız sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacak en önemli değerlerinizdir. Bugünlerde daha önce değerlendiremediğiniz finansal bir konu olay arkadaşlarınız vasıtasıyla gündeminize gelebilir ve o zaman yapamadığınızı şimdi farklı yaklaşımlarınızla akıllıca değerlendirerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, bugün, iş hayatınızla ilgili çok yoğun çalışmalar içine gireceksiniz. Kendinizi, yaptıklarınızla çevrenize ve üstlerinize karşı ispatlamak isteyeceksiniz. Artık biraz rahatlamak ve hobilerinizle uğraşma zamanı. Akrabalar ile ilgili bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu. Dikkatli karar verin.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün terfi alabilir pozisyonunuzda önemli bir yere geleceksiniz. Bugün talih kuşu başınıza konacak ve bir süre gitmeyecek. Beklediğiniz haberleri alacak ve uzun yıllardır devam eden bir davanızı kazanmanın getireceği maddi manevi kazançları yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın güven veren sözleri aşkı size tüm saflığı ile yansıtması ile oldukça romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bozulan ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz, seçimlerinizi yaşadıklarınızdan dersler çıkararak yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni plan ve projelerde beklemediğiniz şekilde görevlendirebilir var olan pozisyonunuzdan çok farklı bir noktaya ilerleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararsız olmamaya özen göstermeli ve hissettiğinizden farklı sözler söylememeye dikkat etmelisiniz. Sizin gibi duyguları güçlü bir burcun mensupları hissettiği fakat ifade edemediği bir duygu yoğunluğunu taşıyamazlar.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız. Yapmak istediklerinizi gözden geçirecek ve ilginç fikirler ile ortaya çıkacaksınız. Sanatsal faaliyetlerde bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için uygun bir gün. Yolculuk yapmak, başka yerlere gitmek ve bulunduğunuz yerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat sorumluluklarınız nedeniyle bulunduğunuz yerde durmanız gerektiğini düşünmek sizi rahatsız etse bile bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu arada kısa yolculuklar yapabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün duygusal açıdan gergin olabilirsiniz. Duygularınızın birbirine karışması, bazen ne hissettiğinizi anlamanızı negatif etkiliyor. Maddi anlamda da sıkıntılı bir dönemdesiniz. Bu sebeple karamsar ve endişeli bir ruh halinde bulunabilirsiniz. Kariyer planları ve geleceğe dair yeni planlar yapabilir, bu sayede sorunlarınızı unutabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün, duyarlı, anlayışlı ve olumlu olacaksınız. Hem parasal hem de aşk açısından şansınızın yükseldiği bir günde bulunuyorsunuz. Bu birçok olumlu gelişmeyi de beraberinde getirecek. İlişkisi olmayanlar; hoşlandığınız kişi ile elinizde olmayan sebeplerle bir süre uzak kalacaksınız. Bu süre yaşadığınız sıkıntıları daha iyi değerlendirmeniz için fırsat olacak. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi