Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz bu durum sizi korkutmamalı, Uzun zamandır emek verdiğiniz mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bugün yakın çevrenizin etkisi altında kalarak bazı olaylara kendi düşündüğünüzün dışında tepki verebilirsiniz. Objektif olmaya özen göstermelisiniz. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızla ilgili konularla moral bulacaksınız. Uzun zamandır aile içinde yaşanan bir konu çözüme kavuşabilir sizler de rahat bir nefes alıp bireysel konularla daha rahat ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, derin ve yoğun duygular ile güne başlayabilirsiniz. Baskı duygusu yaratan konuları daha başka bir açıdan değerlendirecek duruma gelebilirsiniz. Özgür ve ilginç kişiler ile karşılaşacaksınız ve onların hayata bakış açısından etkileneceksiniz. Böylece kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu tekrar gözden geçirebilirsiniz. Zaten yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve çevrenizdeki kişiler ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Bugün dışarı çıkın ve gezin.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bugün düşünüp taşınıp sizin çekindiğiniz bir konuda partnerinizin haklı olduğuna karar vereceksiniz. Aslında tüm endişelerinizi bir kenara bırakıp, onun planlamasına izin verseniz, korktuğunuz gibi bir durum olmadığını anlayacaksınız. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişiye yakınlaşmak için geç değil; sizden hareket bekliyor olabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, günlük sıkıntıların aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı şimdi. İş hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan insanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Bu özellikle süregelen profesyonel ilişkileriniz için oldukça iyi olacak bir etkidir. Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bugün arkadaşlarınız size önemli tavsiyelerde bulunacaklar mutlaka dikkate almalı ve uygulamak için harekete geçmelisiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugün kafanızda oluşturduğunuz bazı planlarınızı gözden geçirecek ve kendinize yeni hedefler koyacaksınız. Dikkat gerektiren bazı konularla uğraşmanız gerekebilir, tedbiri elden bırakmayın. Bugün çevrenizle tartışmaktan kaçınmalısınız. Yalnız olanlar; aklınızdaki kişi ile tekrar karşılaşacaksınız.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, maddi olarak yaşadığınız sıkıntı sizi bunaltıyor. Ancak yaptığınız harcamalarla bütçenizi çok zorladınız. Bugün yeni kazançlar elde etmek için yaptığınız girişimler sonuç veriyor. Ancak çok sıkı çalışıp bütçenizi rahatlatana kadar aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekecek.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün ticari hayatı devam eden ve eğitim sektöründe görevli olanlar engellendiğiniz haksızlığa uğradığınız konularda öylesine sürpriz gelişmeler yaşanabilir ki hepimizin seçimlerimizle cennetimizi de cehennemimizi de şekillendirdiğimizi çok daha iyi anlayacaksınız yaşadıklarınızla. Özel yaşamınızda ise geçmişle yaşamayı bırakmadığınız sürece gözünüzün önünde fark etmeniz için bekleyenleri göremezsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün üzerinizde bulunan iş ve sorumlulukları sonlandırmak isteyeceksiniz. Hayatınızda sizin için önemli insanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Tartışmalardan uzak durun. Birlikteliği olmayanlar; hoşlandığınız kişi ile daha çok beraber olma şansı bulacaksınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün, iletişimsel ve zihinsel açıdan gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu; dağınık olmamak ve işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışmaktır. Özel yaşamınızda ise durgun haliniz birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmeli ve işle ilgili sıkıntılarınızı onunla paylaşmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayların ruhunuzda iz bırakan yanlarını tekrar deşmeniz ikili ilişkilerinizi sarsabilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün eviniz için bazı harcamalar yapmanız söz konusu. Beklenmeyen bazı konuşmalar canınızı sıkacak. Açılmasını pek istemediğiniz konularla, ilginiz olmasa bile muhatap olabilir ve siz de bu olayların bir parçası haline gelebilirsiniz. Bugün çevrenize karşı biraz daha mesafeli olmanız gerekiyor. Beraberliği olmayanlar; hoşlandığınız kişiye olan ilginiz onun dikkatini çekecek ve buna karşılık verecek.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün iş hayatınızda başkalarının ön görülerinden çok kendi sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Başkalarının yönlendirmelerine önem verirseniz üzülebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşanan gizlediğiniz birçok konu hiç beklemediğiniz bir şekilde gün yüzüne çıkabilir ve şu anda var olan ilişkiniz de krizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi