Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, hayatınızda sizi sürekli eleştiren özel yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilere karşı kendinizi cesur bir dille ifade ederek yaşamınızın kumandasını elinize alacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz. İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara ayak uydurmaya çalışmaktansa sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacaksınız.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bugün isteklerinize kavuşma zamanı inanın ve ilerleyin. Hayatınızın tüm alanlarında yenilenmeye başlayabilirsiniz. Bugün hedeflerinize ulaşmak için gerekli adımları atacaksınız. Üstlerinizden destek almanız gerekebilir. Yardım istemekten çekinmeyin.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, iş hayatı, borçlarınız, kredi ödemeleri veya başkalarıyla ortaklaşa olan İlişkilerin düzenlenmesi için daha çok çalışmanız gerekecek. Eğer siz yeteneklerinizi dış dünyada ifade edebilirseniz, mali anlamdaki problemlere çözüm bulmanız çok kolay olacak. İlişkisi olmayanlar; hoşlandığınız kişi ona ne kadar değer verdiğinizin farkına varacak.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, ilişkilere bakış açınız değişiyor ve duygularınız derinleşiyor. Duygularınızı denetim altına almanız zor olabilir. Özellikle bugün karşılaşacağınız bir duruma canınız sıkılacak. Çok kafanıza takmayın. Aşk hayatınızda ise ilişkisi olmayanlar; hoşlandığınız kişi ile ortak hobileriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliği olanlar; partnerinizle birlikte bir konser, tiyatro, sinema gibi bir etkinliğe gidebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, yaşadıklarınız konusunda kararlar almak zorunda iseniz sezgilerinize başvurmalısınız. Olayların içinden çıkamayacakmış hissetseniz bile sezgileriniz sizin için en doğru kararları işaret edecektir. Siz yeter ki görmesini duymasını bilin. Bugün yaşananlar sizlere ne kadar olumsuz gibi görünsede ilerleyen günlerle birlikte rahatladığınızda yaşananların olması gerektiğini anlayarak şükredeceksiniz. Özel yaşamınızda ise biraz kendinizi düşünmeli ve fedakarlığın tek taraflı olmadığının farkına varmalısınız.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugün sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili aldığınız bazı kararların üzerinde yeniden düşünmeniz gerekecek. Bazı konularda kararsız kaldığınız için kafanız karışabilir. Ancak toparlayacaksınız. Kalbi boş olanlar; yeni tanışacağınız bir insan ile yaşayacağınız bir yakınlık aşk ile ilgili düşüncelerinizi tamamen değiştirecek.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, aşk hayatınız hareketlenmeye başlasa da maddi harcamalarınıza dikkat etmeniz için Venüs'ten uyarı gelmekte. Bu bir kayıp olabileceği gibi gelmesinden emin olduğunuz bir paranın sudan sebeplerle gelmemesi; alacaklarınıza güvenerek harcamalarda bulunarak zor durumda kalmanız da olabilir. Bugün çalışma arkadaşlarınızın görüşlerini yapıcı yönde değerlendirin ve yanlış anlayarak gereksiz tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün haksız bir kararın yanında yer alacak ilerleyen günlerde yaptığınızdan pişmanlık duyacaksınız. Finansal konularda ise riskli her şeyden uzak durmalı var olanı muhafaza etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkisi olanlar; eş ya da sevgilinizle duygusal bağınız güçlenmekte. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişi sizi bu aralar sosyal medyada takip ediyor ve sizin hakkınızda düşünceleri olumlu yönde değişiyor.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün hayatınızla ilgili bazı ani değişiklikler yaşayacaksınız. Ani değişimler sizi şaşırtabilir. Sizden daha deneyimli olan arkadaşlarınızdan kararsız olduğunuz noktalarda öğütler alabilirsiniz. Kendinizi dinlemekten vazgeçin. Yeni hayatınıza giren biri ile uzun süren beraberliğiniz olacak. Bu ilişkide kendinizi yeniden çocuk gibi heyecanlı hissedeceksiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Bugün yatırım yapma girişimleri üzerine düşüneceksiniz. Ancak karşılaştığınız olaylar fikirlerinizi değiştirmenize neden olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzularınız var. Etkileyici kişiler ile karşılaşacak ve yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçeceksiniz. Şimdiye kadar aklınıza gelmeyen konular size ilginç gelebilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalarınız yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizi oyalar tarzda yaklaşımlarına şiddetli tepkiler gösterebilir İlişkinizi kendi arzunuzla bitirebilirsiniz. Birlikteliği olmayanlar; bu dönemde hoşlandığınız kişinin size zaman zaman söylemeye çalıştıklarını daha iyi yorumlamalısınız.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün hiç istemediğiniz halde meydana gelen olayları kabullenmek durumunda kalacaksınız. Aslında biraz rahat olun ve gerilimli ortamlardan uzaklaşın. Özel yaşamınızda ise bencilce davranışlar sergilememeli kurguları bir yana bırakın. Gerçekleri görüp aşka el uzatmalısınız.

Editör: Haber Merkezi