Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bugün hukuksal konular, resmi evraklar, resmi anlaşmalar veya buna benzer durumlarla ilgili halletmeniz gereken işleri bitireceksiniz. Partnerinizin özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Aşkın kapısını çalmamış olanlar, hislerinizi paylaşmaktan çekinmeyen birileri olabilir. Eğer içten içe birine ilgi duyuyorsanız, zaman kaybetmeden adım atmanızda fayda var.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bugün hangi meslekte iseniz rakipleriniz arasında sıyrılarak kariyeriniz adına önemli gelişmeler yaşayacak ve farklılığınızı fark ettireceksiniz. Özel yaşamınızda ise aileyi ilgilendiren konular ön planda olacak. Sevdiklerinizle aranızdaki bağlar kuvvetlenecek ve birbirinize olan uyumun güzelliklerini hayatınızın her köşesinde hissedeceksiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bugün gerçekçi olamamanız ilişkilerinizde zarar görmenize neden olabilir. Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Bu günlerde beklenmedik yeni aşkların kapısını çalabilir; bu sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Katılacağınız davetlerde önemsediğiniz dostlarınızla karşılaşabilir ve ilişkilerinizi pekiştirebilirsiniz. Bugün hareketli ve verimli bir gün geçireceksiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bugün gün içinde karşılaştığınız bazı olaylar kendinizi köşeye sıkışmış hissettirebilir. Ancak alacağınız haberler içinizi rahatlatacak. Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz gerekebilir. Her şeyin üstesinden geleceksiniz. Birisine yakın zamanda söylediğiniz sözler, onun kendi hayatında olumlu anlamda değişiklikler yapmasını sağlayacak. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişiye yakınlaşmak için geç değil.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, hemen girişimde bulunmanız zor olsa bile gelişmeler sizi canlandıracak ve güçlü tanıdıklarınız sizi destekleyecek. Böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca kendinizi şimdiye kadar hissetmediğiniz ölçüde mücadeleci ve yapıcı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kaygı uyandıran hayallerden ve şüphelerden uzaklaşın ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın. Gelişmeler yavaş olsa bile olumlu yönde.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, düzgün yürümeyen iş ve özel hayatınızdaki tüm konuları gerçekçi bir şekilde ele almanızın tam zamanı. Yine bu süreç içerisinde doğru olmayan birliktelikler yaşamanız olası. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Yapmanız gerekenleri engelleyen her türlü davranışa rağmen, işlerinizi düzgün bir şekilde yapmayı sürdürmeniz; dışarıdan gelebilecek etkilere kafanızı takmadan ilerlemenizdir. Bırakın su aka aka yolunu bulsun. Fikirlerinizi hayata geçirin ve mesleki ihtisas konularında kimsenin sizi engellemesine izin vermeyin ve kendinize güvenin.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün çalışma arkadaşlarınız ya da rakiplerinizin size karşı cephe almış tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek bildiğiniz yolda ilerleyin. Özel yaşamınızda ise evli olanlar eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayanlar sizler ise arkadaşlarınızla bir araya gelin sosyal olun ve aşk enerjisi sizleri sarmaya başlamışken fark etmeyi seçin.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün içinizdeki sıkıntı ve gerginlik biraz daha azalıyor. Kendinize son anda da olsa bir çıkış yolu bulacaksınız ve hayalinizdeki konuma kavuşacaksınız. Bulacağınız bu huzuru kaybetmemek için dikkatli kararlar alın. İlişkisi olmayanlar; çevrenizde size ilgi duyan birden çok insan olduğunu fark edebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün yeni buluşlar ve yeni fırsatlar için oldukça uygun bir gün. Yaptığınız İşlerin sonuçlarını ve yarattığı fırsatları görmek sizi heyecanlandıracak. Öte yandan arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları olabilir, onlarla tartışmamaya özen gösterin. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişi ile çok duygusal ve romantik sohbetler yapabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün finansal konularda korku ve kaygılarınızdan silkelenin ve taleplerinizi dile getirin. Çalışma arkadaşlarınızla fikir alışverişleri yapın ve yeniliklere açık olun. Özel yaşamınızda evli olanlar eşinizden gelecek güzel bir haber uzun zamandır sıkıntı çektiğiniz konuları sona erdirebilir. Yalnız olanlar sizler de bugün arkadaşlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir bağ kurabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, aşk hayatınızda gerginliklerin sona ermesi ile rahat bir nefes almaya başladığınız bir gündesiniz. Yeni atılımlar yapmak için büyük istekler duyabilirsiniz. İlişkisi olanlar; sevgilinizle aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar; hayatınızın aşkı elinizi uzatsanız tutacağınız bir mesafede size yaklaşacak.(Haber Merkezi)

Editör: Kadir Sinici