Kaynarca beldemizde iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten ve Kırklareli halkı ve esnafı tarafından yakından tanınan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Kırklareli Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. Kaynarca’nın gelişmesinde ve bir turizm beldesi olmasında büyük emeği olan ve beldede yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız her kesimin beğenisini kazanan Başkan Serdar Türker, 29 Kasım Çarşamba günü saat 12.30’da CHP Kırklareli İl ve Merkez İlçe Başkanlığı’nda Kırklareli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayacak.

Kırklareli Belediye Başkanı Aday Adayı olmasında Kırklareli halkının ve banka müdürlüğü döneminden bugüne Kırklareli esnafı ile olan diyaloglarının büyük etkisi olduğunu belirten Başkan Türker, Kaynarca’da kazandığı deneyimlerini Kırklareli’ne aktarma amacında olduğunu söyledi. CHP’den Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayacağını duyurmasının ardından gerek telefon ile gerekse sosyal medya üzerinden Kırklarelili vatandaşlar tarafından büyük teveccüh gördüğünü belirten Başkan Türker, tüm Kırklareli halkını Çarşamba günü yapacağı aday adaylığı açıklamasına davet etti.

ab92a0bb-a564-4dc0-8b8e-9f498ee0038e

Trakya’nın incisi, güzel Kırklareli’mizin Belediye Başkanlığına Adayım”

Başkan Serdar Türker, Kırklareli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklaması öncesi yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi, “Doğduğum, sokaklarında büyüdüğüm, okullarında okuduğum, tertemiz havasını soluduğum, yönetici olarak çalıştığım Trakya’nın incisi, güzel Kırklareli’mizin Belediye Başkanlığına Adayım.  29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 12.30’da İl Başkanlığımızda Aday Adayı açıklamamı yapacağım. Güzel yürekli tüm hemşerilerimizi bekliyorum.”

Serdar Türker Kimdir?

Başkan Türker, Kırklareli’nde 4 yıl uluslararası bir bankanın müdürü olarak görev yaptı, Kırklarelispor’da futbol oynadı, Atatürk Lisesi’nde okudu. Ardından Trakya Üniversitesi İşletme fakültesini bitirdi. 21 yıl Bankacı olarak çalıştı ve ardından 2 dönem rekor oy oranları ile Kaynarca Belediye Başkanı olarak seçildi. Başkan Türker, herkesi kucaklayan, hangi görüşte olursa olsun kimseyi ayırmayan ve sürekli halkın arasında olan, proje üreten biri olarak biliniyor.  Serdar Türker, 2 dönemde Kaynarca’ya Avrupa Birliği projeleri, kardeş belediyeler, kamu kuruluşları, hayırsever aileler aracılığı ile yaklaşık 500 Milyon TL’lik yatırım sağladı. Bu yatırımların en önemlileri; 50 kişilik yaşlı bakım evi, Biyolojik Arıtma Tesisi, Halı saha, Basketbol ve Voleybol sahası. Ekrem İmamoğlu Halk Kütüphanesi, Kadınlar Lokali, Tamamı Hibe 15 adet hizmet aracı. Türkiye’nin en ucuz Halk Ekmeği. 7 adet çocuk parkı, Butik Hotel, Bungolov Hotel, Su Festivali, Cami bahçesine Morg ve Gasil hane, Yöresel Ürün Satış Yerleri, Avrupa Birliği Projeleri, 3 adet Meydan düzenlenmesi, Yazlık ve Kışlık Düğün Salonları, Tarımsal Üretim. Çevre ve Toprak zaferleri.

ALTERNATİF GAZETESİ CEBİNİZDE! UYGULAMAMIZI İNDİRİN;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alternatifgazetesi

https://apps.apple.com/tr/app/alternatif-gazetesi/id6463220188?l=tr

Editör: Gülşah Ayyıldız