Ünlü manken, sunucu ve oyuncu Çağla Şikel, Kırklareli’nde yine kendini inzivaya çekti.

Ünlü yıldız bilindiği gibi bir süre önce Kırklareli'nin Merkez İlçesine bağlı Karahamza Köyü'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Türkiye'nin en büyük inziva merkezi olan Kioo Retreat Center’da inzivaya çekilmiş ve gözleri 3 gün boyunca bantla kapalı şekilde kalmıştı.

Şikel bu kez kendini Kırklareli’nde karanlık bir kulübeye kapatarak; yemek yemeyip, su içmeden 11 saat boyunca orada kaldı.

Bu deneyimini sosyal medyadan paylaşan yıldız isim;

Kırklareli’nde İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Verilecek Kırklareli’nde İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Verilecek

“Karanlık inzivada da yaşadığım aynı hissi yaşadım. Kapı kapanır kapanmaz 'ne zaman açılacak?' diye düşünen zihnimden kurtulmam birkaç saniyemi aldı ve sadece nefesime odaklandım. Meditasyon yapıp yapmadığımı dahi bilmiyorum ki... Meditasyonun zaten kendi kendine olduğu, gözümü açsam da zifiri karanlık, ben, en derinlerim ve nefesim arasında geçen 11 saat... Bir gece öncesinden son yemeğimi 18:30 gibi yiyip, 24 saati yemek yemeden ve su içmeden tamamladım.

Aynı zamanda vücudumun kendini yenilemesine fırsat tanıdığım büyülü saatler... Kendime hiç bu kadar yaklaştığımı hissetmemiştim. Hiç kimsesiz, hiçbir şeysiz ve zamansız olma hali... Kimi zaman bir cenin gibi kıskıvrak, kimi zaman genişleyen kabına sığmayan yaşamın kendisiydim. Ah o kuş sesleri... Bir an bile susmadılar, 'buradayız, seni bekliyoruz' der gibi. En derin, en uzun kendimle baş başa kalışımdı. Yine kelimelere dökmekte başarısız olduğun bir deneyim..." ifadelerini kullandı.

Şikel’in bu paylaşımına yorum yağdı. Sosyal medyada gündem olan ünlü mankenin para karşılığı kendini bir kulübeye kapattığı bu terapisini eleştirenler de bir hayli fazlaydı…

Editör: Haber Merkezi