Hayri Tübeler, CHP Babaeski Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu CHP İlçe Başkanlığında partililerinin önünde açıkladı.

CHP Babaeski Belediye Başkanı Aday Adayı Hayri Tübeler adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada Babaeski’nin yaşamaktan guru duyulacak bir yer olması için çalışacağını belirterek; “Dünyada her şey değişiyor, mevsimler değişiyor. Yaşamda sanat, kültür, teknoloji değişiyor. Güzel Kentimiz Babaeski’nin her konuda bir cazibe merkezi olmasını düşlüyorum. Parklarıyla, bahçeleriyle, ışıl ışıl caddeleriyle temizliği ile işyerlerinin canlılığıyla hepimizin yaşamaktan mutlu olacağı huzurlu bir kent istiyorum.

Peki bu nasıl olacak, bunu nasıl başaracağız, bu işin çözüm yolları nedir? Çözüm yolları sizlersiniz. Biz sadece karar mercii olacağız. Sizler bize ışık tutacaksınız. Alacağımız kararları birlikte alacağız” ifadelerini kullandı.

“Belediye hizmetlerini şeffaf ve denetlenebilir hale getireceğiz”

Şeffaflık sözü veren Tübeler; “Değerli dostlar bu kutsal görevi alırsam, hizmetlerimiz sosyal Belediyecilik, anlayışı ile yürütülecektir. Sosyal Belediyecilik sosyal politika ve faaliyetlere belediyelerinde katılıp yerel düzeyde sosyal yardım ve hizmetler yapmasını ifade etmektedir. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partili Belediyelere yakışan emekçi kardeşlerimize rahat ve mutlu olabilecekleri bir ücret politikası izlemektir. Ben buradan Belediyede çalışan emekçi kardeşlerimize söz veriyorum, ücretleriniz arasındaki dengesizliğe son vereceğim. Sözüm Söz.

Belediye hizmetlerini şeffaf ve denetlenebilir hale getireceğiz. Size söz veriyorum.

Yaşantım boyunca hep dürüst olma, gayreti içerisinde oldum. Yalan söylememeyi kendime ilke edindim. Küçüklerime hep, yalan söylememelerini öğütledi. Haram yemedim. Haram yedirmem de sözüm söz” şeklinde konuştu.

6-7

“3 ay içinde Babaeski’de değişim rüzgârlarının estiğini göreceksiniz”

Tübeler açıklamasını şu şekilde sonlandırdı; “Değerli Arkadaşlarım son söz olarak sizlere şu sözü veriyorum. Eğer Sizin oylarınızla başkan Aday olur ve Babaeski halkı beni Belediye Başkanı yaparsa seçildiğim günden itibaren 3 ay içinde Babaeski de değişim rüzgârlarının estiğini göreceksiniz.

Partililerimize şucu, bucu diyerek ötekileştiren değil, birleştiren olacağım.

Ayrımcılığı, küskünlüğü körükleyen değil, kardeşliği, sevgiyi destekleyen olacağım.

Kayıtsız şartsız biat isteyenlerden değil, katılımcı demokrasi işleten olacağım.

Her şeyin çok güzel olması dileklerimle, bir kez daha katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor. Saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sağ olun Var olun” dedi. (Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici