Kurumsal Eğitici Eğitimi Etkinlikleri kapsamında Kırklareli Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Çevrimiçi Etkileşimli İçerik ve Eğitsel Dijital Oyun Geliştirme eğitimine katılım için başvurular başladı. Eğitim, interaktif ders içerikleri ve eğitsel dijital oyun üretmek ve sunmak isteyen öğretim elemanları için tasarlandı.

Çevrimiçi ve ücretsiz olacak eğitimin kontenjanı 25 kişi ile sınırlı. Rıdvan Sağlam tarafından verilecek eğitimler 6 Şubat - 11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Unnamed-12

Eğitim İçeriği

Articulate Storyline 360 yazılımı kullanımı ve oyunlaştırma dinamikleri ile proje üretimi, Eğitim 6 Şubat 2024 Salı günü 19:00 itibari ile başlayacak olup her hafta Salı ve Perşembe günleri 3 saat şeklinde yapılacaktır. Toplamda 5 hafta sürecektir. Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Canlı dersler başlamadan önce seçilen tüm katılımcıların hazırbulunuşluk düzeyini dengelemek için ön bilgi eğitimi (asenkron olarak) paylaşılacaktır.

Eğitim sonunda katılımcılar kendi eğitsel oyunlarını veya interaktif ders içeriğini geliştirmiş olacaktır. Eğitimi proje tabanlı gerçekleştireceğimiz için katılımcılardan dersleri düzenli takip etmeleri ve eğitim süresince kendi projeleri üzerinde çalışmaları hassasiyeti beklenmektedir. Üretilen projeler isteğe bağlı olarak 11 Mart Pazartesi günü üniversitemiz Youtube kanalında canlı yayında sergilenecektir.

Başvurular 21 Ocak’a kadar devam edecek. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy