Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, yeni hizmet binasındaki çalışmalarda sona gelindiğini, yakında hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Özlek, Recep Bars, Ahmet Eroğlu, Murat Acar ile Genel Sekreter Fatma Merve Çelik, odanın yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Ilık, yaptığı açıklamasında; “İlimiz sanayisine yapılan yatırımlar ile ticaret hacmi her geçen gün büyüyen ve buna bağlı olarak artan üye sayımız ile görev ve sorumluluğumuz da arttı. Bu kapsamda hizmet verdiğimiz mevcut binamız eski olduğundan; hizmet verimliliği ile üye memnuniyetini artırmak amacıyla yeni hizmet binamızın projesini hayata geçirdik. İnşaat çalışmalarına da vakit kaybetmeden başladık. Bugün de Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Çalışmalar tamamlandığı zaman 5 katlı, 3 bin metrekare kullanım alanına sahip modern bir hizmet binasını ilimize ve üyelerimize kazandırmış olacağız. Kırklareli’ne yakışan modern, üyelerimizin ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verebilecek donanıma sahip yeni hizmet binamızı yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hizmet binamızın şimdiden ilimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kırklareli’nde İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Verilecek Kırklareli’nde İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Verilecek

Ktso Yeni Bina (4)Ktso Yeni Bina (2)Ktso Yeni Bina (3)

Editör: Haber Merkezi