Ana Muhalefet, Kırklareli’ne Hizmete De Muhalefet Mi? Ana Muhalefet, Kırklareli’ne Hizmete De Muhalefet Mi?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Küba'da. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir, MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Türkiye-Küba Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam Küba'da temaslarda bulundu. Vekil Sarıçam, ziyaret hakkında yaptığı paylaşımda; "Türkiye’den “Meclis Başkanı” düzeyinde ilk ziyareti gerçekleştirdiğimiz Küba’da, Halkın Gücü Ulusal Meclisi Başkanı Esteban Lazo Hernandez ile bir araya geldik.

441066201 360084087060695 1975854737083115084 N

Görüşmemizde, parlamentolarımız arasındaki ilişkileri güçlendirmenin, dostluk gruplarımız ve ihtisas komisyonlarımız arasındaki karşılıklı temas ve görüş alışverişini artırmanın önemini vurguladık.

Türkiye ve Küba parlamentoları arasında imzaladığımız Mutabakat Zaptı ile kuracağımız çalışma grubuyla, ilişkilerimizin daha da üst seviyelere taşınacağına inanıyoruz." dedi.

Muhabir: Kadir Sinici