Kırklareli Belediye Başkanı, yeni dönemde partisi CHP’den Belediye Başkan adayı olan Mehmet Siyam Kesimoğlu, esnaf ziyaretinde bulundu.

Halkın büyük ilgisi ile karşılaşan Kesimoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın dertlerini dinledi, onlarla sohbet etti.

Başkan kesimoğlu yaptığı açıklamada; “Kırklareli, her seçim akşamı tüm Atatürkçülerin dikkatle haritada takip ettiği bir kutup yıldızıdır. Bu gelenek yine değişmeyecek. Her yerde bu konuda uyarılıyorum, halkımız müsterih olsun. Kırklareli’mizi bize çok uzak bir zihniyete asla ve ASLA teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kente daha fazla hizmet etmek istediklerini ifade eden Kesimoğlu, tüm vatandaşları 31 Mart'ta oy kullanmaya davet etti. Mutlu insanlar kenti Kırklareli'nde yaşayanların 31 Mart seçimlerinde gereğini yapacağına inandığını dile getiren Kesimoğlu, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Kesimoğlu, ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti.

5 Yılda 1073 Kadına Ücretsiz Hizmet

Başkan Kesimoğlu yine sosyal medya hesabından “YALANLAR, GERÇEKLER” başlığı altında yaptığı bilgilendirmede, Kırklareli Belediyesi Kadın Spor Merkezinin son 5 yılda, 1073 Kadına ücretsiz hizmet verdiğini, vermeye de devam edeceğini kaydetti.

Kesimoğlu açıklamasının sonunda; “Bu bayrak Kırklareli Belediyesi’nden inmeyecek, Kırklareli kendine uzak bir zihniyete asla ve asla geçit vermeyecek” sözlerini yineledi. (Haber Merkezi)

G E18 C88 W8 A A2Deq

Editör: Haber Merkezi