31 Mart yerel seçimlerinin ardından sandıktan zaferle çıkan Derya Bulut, dün mazbatasını alarak, Kırklareli Belediye Başkanlık koltuğuna oturdu. Devir teslim törenine katılan önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Görevi devralan Derya kardeşimi bir kere daha buradan tebrik ediyor, bilgi ve deneyimlerimi paylaşmamı isterse kendisine bir telefon kadar yakın olduğumu hatırlatıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kesimoğlu şunları kaydetti;

“Tam 10 sene bu güzel kuruma hizmet ettim, şerefimle girdim, şerefimle ayrıldım, hukuki prosedür tamamlanana kadar da şerefimle beklemeye devam edeceğim.

Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne olan inancım gereği bugün (dün) saat 16:00 itibariyle mazbatasını alan Sayın Derya Bulut’a görevimi devrettim. Konuşmamda da ifade ettiğim gibi YSK’dan itirazımızı bir an önce karara bağlamasını bekliyor, talebimizin aradaki oy sayısının geçersizin kat be kat altında olması nedeniyle tüm oyların bir kere daha sayılması olduğunu yineliyoruz.

Kırklareli’nde İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Verilecek Kırklareli’nde İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Verilecek

Görevi devralan Derya kardeşimi de bir kere daha buradan tebrik ediyor, bilgi ve deneyimlerimi paylaşmamı isterse kendisine bir telefon kadar yakın olduğumu hatırlatıyor, başarılar diliyorum.”

Editör: Ferdi Kurtbayram