31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylık yarışında bomba isimler, flaş duyumlar gündemde. Siyasi partiler adaylarını belirlemesine sayılı günler kala kritik toplantılar yaparken, söylemlerde sürpriz isimlerin yer alması “Acaba aday kim olacak?” sorunun cevabına yönelik merakı daha da yükseltiyor.

İşte bu söylemlerin yoğun olduğu partilerden birisi de hiç şüphesiz iktidar partisi… Adalet ve Kalkınma Partisi’nde pek çok flaş isim gündemde.

Kırklareli’nde de AK Parti’nin Belediye Başkan adayının kim olacağına dair birçok söylem mevcut…

Bilindiği gibi Kırklareli’nde Emin Tunç, Buşra Taşkın ve Doğan Şahinel olmak üzere sadece üç aday adayı Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunmuştu.

Ancak partide Kırklareli Belediye Başkanlığı için farklı isimliklerin adaylıkları telaffuz edilmeye başlandı.

Cumhur ittifakı olarak Kırklareli’nde seçime gidilmesi halinde Derya Bulut’un ismi ön plana çıkarken, Soner Ilık‘ın da temayülden çıkan isim olduğu ifade ediliyor…

Tüm bunların yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş’ın da Belediye Başkanlığı’na talip olduğu iddia ediliyor.

1985 Kırklareli doğumlu serbest Avukat Dağtaş, Mart 2023’den bu yana İl Başkanlığı görevini yürütüyor.

Edinilen duyumlara göre; Dağtaş’ın Belediye Başkan adayı olmak istediği kulislerde konuşuluyor.

Son kararı verecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakalım önümüzdeki günlerde siyasi arenada hangi isimleri aday olarak duyuracak. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi