TOKİ, konut ve iş yeri satın almak isteyenler için yeni bir kampanya hazırlamıştı.  Kampanya kapsamında aralarında Kırklareli’nin de bulunduğu 36 ilde toplam 16 konut ve 183 iş yeri, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

Başkan Topuz Bölge İstişare Toplantısında Yerini Aldı Başkan Topuz Bölge İstişare Toplantısında Yerini Aldı

Toki 3

İnternet Katılımı İçin Kayıtlar 30 Mayıs Saat 14.00'e Kadar Alınacak

Açık artırmalar, 31 Mayıs Cuma günü Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ'nin İstanbul hizmet binasında yapılacak. İnternet katılımı için kayıtlar 30 Mayıs saat 14.00'e kadar alınacak. TOKİ konut ve işyeri açık artırma satışına ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. 

Kırklareli’nde İşyerleri Satılacak

İstanbul, Balıkesir, Çorum, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Zonguldak, Rize, Siirt, Tunceli ve Kars'ta konutlar satışa sunulurken ilimiz Kırklareli ile birlikte Tekirdağ, Balıkesir, Ankara, Yalova, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Afyonkarahisar, Erzurum, Gaziantep, Isparta, Diyarbakır, Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Burdur, Adana, Elazığ, Kastamonu, Trabzon, Giresun, Uşak, Kars, Kırşehir ve Şanlıurfa'da iş yerleri satışa sunulacak.

Alan, fiyat, konum bilgileri paylaşılan TOKİ konut ve işyerleri için vatandaşlar https://www.emlakmuzayede.com.tr/ adresi üzerinden başvuru yapabilecek.  Müzayedede yüzde 25 peşin/72 ay vade, yüzde 25 peşin/120 ay vade ve yüzde 15 peşin 60 ay vade gibi seçenekler bulunuyor. (Haber Merkezi)

Toki Konut

Editör: Haber Merkezi