Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KLUSEM) tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında Gıda Bölümlerine Özel Sertifika Paketi hayata geçecek.

Eğitimle alakalı KLUSEM’in yazılı açıklamasında; “Gıda sektöründe bir adım öne geçmek istiyorsanız, sertifikalı gıda eğitim programımız tam size göre! Bu eğitim ile 10 farklı alanda uzmanlık kazanarak CV'nizi zenginleştirin ve iş piyasasında öne çıkın!

Eğitim içeriğimizde BRC Uygulamaları, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi, Gıda Savunması ve daha pek çok konu bulunuyor. Toplam 84 saatlik bu online eğitim süreci, hem kamuda hem de özel sektörde geçerliliğe sahip ve ömür boyu e-Devlet üzerinden sorgulanabilir.

‘Mezun Bir Ebeyi Dinliyoruz’ Etkinliği Düzenlendi ‘Mezun Bir Ebeyi Dinliyoruz’ Etkinliği Düzenlendi

Günümüzde gıda güvenliği ve kalitesi her zamankinden daha fazla önem taşıyor. Bu sertifikalar sayesinde gıda sektöründe fabrikalardan üretim hatlarına, profesyonel çalışma alanlarında tercih edilen bir uzman olabilirsiniz.

Kariyerinize yön verin, gıda sektöründe fark yaratın! Kaydınızı hemen yapın ve gıda güvenliğinde uzmanlaşın” ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Volkan Abuy