Kırklarelispor, Pazar günü ligden düşmesi kesinleşen Kırşehirspor deplasmanında 3 puan arayacak. Ligde bu sezon ilk kez üst üste 2 maçtan galibiyet çıkaran Kırklarelispor, ligin son deplasman maçında da zafer istiyor.  Pazar günü Kırşehir Ahi stadında oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Maçı Tayfun Sarı, Önder Çalış ve Emrah Uluçay üçlüsü yönetecek.

Can’dan İddialara Yönelik Açıklama; “Hangi Yetkiyle Taciz Ediyorsunuz?” Can’dan İddialara Yönelik Açıklama; “Hangi Yetkiyle Taciz Ediyorsunuz?”

Sezon boyunca istikrarlı sonuçlar alamayan Kırklarelispor, sonlara doğru istediği skorları elde etmeye başladı. Temsilcimiz oynadığı son 5 maçtan 10 puan çıkarmasını bildi. Bu mücadelelerde sahadan 3 kez galip ayrılan yeşil-beyazlılar, 1 maçta eşitliği bozamazken, 1 maçtan ise puansız ayrıldı. Kırklarelispor son 5 lig maçında 7 kez fileleri havalandırdı, kelesinde ise sadece 1 gol gördü.

2 takım bugüne kadar 9 kez birbirine rakip oldu. Oynanan 9 karşılaşmada Kırklarelispor sahadan sadece 1 kez galip ayrıldı. 5 maç ise Kırşehirspor üstünlüğü ile sonuçlandı. 3 maçta eşitlik bozulmadı.  9 maçta rakip fileleri 5 kez sarsan Kırklarelipor, 12 kez ise kalesini gole kapatamadı. (Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici