Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bugün biraz çekingen bir tavır içinde olacaksınız. İlişkinizde kendinizi duygusal olarak kısıtlayabilir, duygularınızı tam olarak ifade etmekten kaçabilirsiniz. Ancak sonuca ulaşmak istiyorsanız, partnerinizle olan iletişiminizde açık olmalı ve duygularınızı saklamaktan kaçınmalısınız. Beraberliği olmayanlar; hoşlandığınız kişinin size bir sıcak bir soğuk davranması sizin kafanızı karıştırıyor, yakın bir zaman sonunda size karşı hislerini öğreneceksiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, akıllı davranın ve herkese hak ettiği cevabı verin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin vergi, kredi gibi bir konularda yaşadığı gerginliği fikir ve Önerilerinizle çözüme kavuşturabilirsiniz. Yalnız olanlar bugün yalancı aşklara aldanabilir anlık kararlarla büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, işle ilgili konularda pire için yorgan yakabilirsiniz, geri dönüşü olmayan girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Kendinizi huzurlu hissetmek için çabalamalı gerekirse dostlarınızla sıkıntılarınızı paylaşmalısınız. İş yerinde gerginlikler içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz tartışmaları da beraberinde getirecek. Hayattan bıkmış her şey üzerinize geliyormuş hissinden bir an önce sıyrılabilmek için harekete geçmelisiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, hayatın akışı ile uyumlu olmanın getirdiği güven ve huzur sizleri daha güçlü kılacak. İş hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. Yeteneklerinizin hakkını maddi ve manevi olarak alacak, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabileceksiniz. Özel yaşamınızda kıskançlık duygunuzu kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bugün kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza hatalarınızı telafi edebilmenin yollarınızı bulmanıza neden olacak. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkiniz de olumsuz giden konuları düzeltebilir yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, duygularla aklınızı uyum içinde kullanabileceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var. Aşk hayatınızda ise ilişkisi olanlar; partnerinizle ilişkinizde sorunlarınız çözülmeye başlıyor.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, başarıya odaklanmış ruh haliniz ile bugün karşılaştığınız hemen her konunun ve yapmanız gerekenlerin altından başarı ile kalkacaksınız. Ruhsal enerjinizin yansımasının olumlu etkileri insan İlişkilerinizde oldukça dikkat çekecek. Mert ve doğru tavırlarınız çalışma arkadaşlarınızdan bazılarını rahatsız etse de siz yolunuza devam edin. Bugün maddi konularda gecikmeler söz konusu olabilir ve ödemeler planladığınız şekilde gerçekleşmeyebilir. Özel hayatınızda beraberliği olmayanlar hayır cevabı almaktan korkarak duygularınızı etkilendiğiniz insana ifade etmekten kaçınmamalısınız.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün partneriniz veya iş yaptığınız kişi, kendi yoluna gitmek isteyebilir. Siz ılımlı konuştukça o, tam tersine buna itiraz edebilir. Bu durumda kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Öncelikle beraberlik veya ilişkilere bakış açınızı gözden geçirmeli, farklılıklara saygı duymalısınız. Ama en önemlisi ne istediğinizi iyi bilmelisiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün sezgileriniz oldukça kuvvetli. işinizle ilgili konularda yaratıcılığınızı en güzel haliyle kullanabilir, var olan potansiyelinizi tamamen iş hayatınıza yansıtabilirsiniz. Yaşadığınız gergin günler yüksek enerjinizle ardınızda kalmaya başlıyor siz şimdi işinize odaklanmalı ve başarı çıtanızı yükseltmek için zihninizi başka şeylere yormamalısınız. Özel yaşamınızda ise hoşgörülü davranışlarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Aşkın tüm canlılığı yaşamınızı sarabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, gün boyunca kendinizi tatsız ve neşesiz hissedebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerle boğuşabilir, çözümsüzlükten çıldıracak gibi olabilir ve negatif bir ruh halinin içine girebilirsiniz. Yapacağınız bazı anlaşmalar sizi kayıplara sürükleyecek, dikkatli olmalısınız. Hoşlandığınız kişi ile karşılaşmak için can atıyorsunuz. Tekrar karşılaşmanız beklediğinizden daha kısa sürede gerçekleşecek, sabırlı olun.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bilinmeyene karşı merakınız sizi farklı alanlarda çalışmalar yapmaya yöneltebilir ve güçlü sezgilerinizi yaşamınız bir parçası haline getirebilirsiniz. Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden hareket etmeniz kendinizle baş başa kalarak isteklerinizi belirleyerek bunun üzerinde planlamalarda bulunmanız oldukça önem taşımakta.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, iş hayatınızda yapmakta olduğunuz bir girişimi engellemek için birlikte çalıştığınız bazı insanların entrikalarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Gerçekleri görmeli ve iş hayatınızda sizi engelleyen ve artık yaşamınıza huzursuzluk veren insanlarla ilişkilerinizi bitirmelisiniz. Sizler için yenilik zamanı. Hayatınızın her alanında gerçekleşecek gelişmeler tamamen yeni olacak. Yaşadığınız bu değişime ayak uydurun ve hedeflerinizi olabildiğince yüksek tutarak disiplinli bir şekilde çalışın.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi