Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Hastane Personeline rozetlerin dağıtımı, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Çağdaş Derdiyok  tarafından gerçekleştirildi.

Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “Değerli basın mensubu arkadaşlarım, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Hastane Personeline Rozet Dağıtıldı. Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılı haftasında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anarken, başhekimimiz Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok tarafından hastane yönetimi ve çalışanlara Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına rozet dağıtımı yapıldı.” İfadeleri kullanıldı.

Yapılan açıklamanın devamında  şu ifadelere yer verildi, “Cumhuriyetin ilanının 100.yılı haftasında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anarken, başhekimimiz Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok tarafından hastane yönetimi ve çalışanlara Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına rozet dağıtımı yapıldı.”  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi