Kırklareli'ne hizmet için Belediye Meclisi'nde alınacak kararların önemli olduğuna değinen Başkan Şenyiğit, "Belediye Meclis Üyeleri; işleyişin daha hızlı olması için bazı yetkileri kanuna uygun olduğu ve geçmiş dönemlerde sürekli yapıldığı gibi Belediye Başkanına devreder. Ancak dün yapılan toplantıda, 16 oy sürekli işleyişi uzatmak ve karar verilmesini zorlaştırmak için çalıştı. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'un, hareket alanını kısıtlamak için ve her kararında meclis onayına bağlı tutmak için çalışanlar, yapacağımız hizmetlerden korkuyorlar" sözlerini dile getirdi.

"Hizmet Gelmesinden mi Korkuyorlar?"

Kırklareli'nin önemli bir konumda olmasına rağmen uzun yıllardır ilçesinin gölgesinde kaldığına dikkat çeken Başkan Şenyiğit, "Şehri ve halkı kaderine mahkum etmek istemeyen ve hizmetler ile ayağa kaldırmak isteyenlerden mi korkuyorlar? Yapılacak hizmetlerin, gelmesinden mi korkuyorlar? Bugüne kadar Belediye Başkanına verilen yetkiler, neden bu dönemde Belediye Başkanına verilmemek isteniyor?" ifadelerini kullandı.

"Kırklareli Yüzünü Geleceğe Dönmeli"

Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!” Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!”

Seçimlerin geride kaldığının altını çizen Başkan Şenyiğit, "Şehrimiz ve halkımız hizmet bekliyor. Kırklareli yüzünü geleceğe dönmeli. Seçimi geride bıraktık, şimdi Kırklareli için iş, hizmet, istihdam getirme zamanı. Ancak; mecliste her karara toplu halde siyasi amaç güderek oy verenler, Kırklareli'ne hizmet edemez. 16 oy, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'un çalışmasından korkuyor mu? Bugüne kadar yapılmayanlar hizmetlerin gelmesinden mi korkuyorlar?" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi