Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bugün, çalışmalarınız sırasında istemediğiniz durumlar ortaya çıkacak. Moraliniz bozulsa bile bunun üzerinde fazla durmamalı ve çalışmalarınızı sürdürmelisiniz. Aşk hayatınızda ise hoşlandığınız kişi ile yakınlaşma yaşayarak onun gönlünü kazanma şansınız olacak. Bunun sonucunda bir buluşmaya gitme olasılığınız oldukça yüksek.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bugün, hayallerinizin peşinden gitmede pasif davranışlar sergileyeceksiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkinizde zorlanabileceğiniz gibi; geçmiş sorunların gündeme gelmesi ve bunların sizi oldukça durgunlaştırması da mümkün. Tarafsız olmakta zorlanacaksınız, eleştirilere ters tepkiler göstereceksiniz. Duygularınız sizi ne kadar zorlasa da kontrollü davranırsanız siz kazanırsınız.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bugün, yeni kişiler ve yeni fikirler iş hayatınızda başarıya ulaşmanız için birçok kapıyı aralamanızı sağlayacak. Beklediğiniz terfi ya da görev değişikliği olumlu sonuçlanacak. Yaratıcı yönünüzün ön plana çıktığı bu süreçte kariyer hayatınızda hızlı ve İstikrarlı bir başarının içinde olacaksınız. Aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, duygularınızın derinleştiği bir gün. Olayların görünen kısmının ötesindeki görünmeyen ile ilgilenebilirsiniz. Beklentileriniz artıyor ve çok büyük istekler içine giriyorsunuz. Ancak isteklerinizi gerçekleştirecek gücünüz olduğu halde harekete geçmeniz pek kolay olmayacak. Bugün sizi yoran konular gündeminizi meşgul edecek. Akşam saatlerinde işleriniz daha da rahatlayacak. Sevgiliniz ile birlikte keyifli zamanlar geçirerek günü güzel bitireceksiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bugün geçmişte yaşadığınız olayların gününüze yansımalarına isyan edeceksiniz. Kendinize kızmanız ve isyan etmeniz sadece sizi üzer ve yapmanız gerekenleri yerine getirememenize sebep olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerek. Maddi anlamda bir zorluk İçindesiniz. Hayallerinize ulaşmanıza az kaldı. Sadece biraz daha sabretmelisiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugün sevdiğiniz kişiyle aranızdaki hassasiyet onun her halinden etkilenmenize neden olacak. Bazen ona duyduğunuz hisler nedeniyle kendinizi bağımlı, bazen kandırmaya eğilimli olacaksınız. Özel yaşamınızda eskiden ne iseniz yine aynısınız ama hoşlandığınız kişi sizi artık iyi tanıyor ve yakınlaşmak için can atıyor.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, bugün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde her zaman samimi ve gerçekçi olmalısınız. Bu size her zaman kazandıracaktır. Aşk hayatınızda ise bir hareketlenme olmayacak. Kendinizi boş umutlara kaptırmayın. Uygun bir zaman için biraz daha sabırla bekleyin.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün aile bireyleriniz ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz. Duyacağınız bazı haberlerden etkilenecek ve hatta huzursuzluk duyacaksınız. Fakat beklentilerinizin yarattığı gerilimi çevrenize yansıtmamamlısınız ve dikkatli davranmalısınız. Stratejinizi gözden geçirin ve uzun zamandır düşündüğünüz projelerinize adım atın. Etkileneceğiniz kişilerin olduğu etkinliklere katılabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün alacağınız güzel haberler keyfinizi yerine getirecek. Sabah saatlerinde önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Hayatınızda sizin için önemli olan konularda kendinizi geliştirmeniz gerek. Hoşlandığınız kişi ile daha çok beraber olma şansı bulacaksınız. Bu görüşmelerde birbirinize ne kadar uyumlu olduğunuzu anlayacaksınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün arkadaşlarınızla birlikte karar vermeniz gereken konularda daha anlayışlı olmalısınız. Kendi fikrinizde ısrarcı olmamalısınız. Aksi halde arkadaşlıklarınız zedelenebilir. İlişikisi olmayanlar; hoşlandığınız kişi sizin ona ne kadar değer verdiğinizi farkına varacak. Bu gelişmeler ışığında uzun soluklu bir ilişkiye adım atacaksınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün işinizle ilgili krizlerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun ve paniklemeden olayları yönetmek için elinizden geleni yapın. Aksi halde başkalarının yerine getirmediği söz ya da görevlerden dolayı zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal bir gündesiniz bu anlamda sürprizlere hazır olun.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. İdeallerinizi gerçekleştirmek için çeşitli araştırmalar yapacaksınız. Ayrıca daha önce yapmış olduğunuz projelerinizi geliştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olacaksınız. Özel yaşamınızda ilişkilerinize özen göstermeniz gerekiyor. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi