Seçim analizlerimize Trakya’nın incisi saklı cennet, İğneada beldemiz ile devam ediyoruz...

CHP’nin hakim olduğu İğneada’da Başkan Tahir Işık bir dönemlik aranın ardından 4.5 yıllık Başkanlık görevini geride bıraktı. Dört mevsim yerli ve yabancı binlerce kişiyi ağırlayan İğneada Beldesi son zamanların en popüler turizm merkezlerinden biri haline gelmeyi başardı.

İğneada Beldesinde geçtiğimiz dönem AK Partinin mevcut Başkanı Hayri Savaş kendi isteği ile aday olmamıştı.

Hayri Savaş’ın yerine AK Parti’den Serkan Görkey, Tahir Işık ile yarışmıştı. Bir dönem sonra İğneada Belediyesini yeniden devralan Tahir Işık 2024’te İğneada Belediye Başkanlığına yeniden göz kırpıyor.

Her seçimde ayrı bir heyecanın yaşandığı İğneada Beldesinde,  seçmenlerin partiden ziyade adaylara göre oy kullanmaları dikkat çeken unsur.

AK Parti’ye Taze Kan

Alınan son duyumlara göre uzun yıllar İğneada Belediyesi’nin mali hizmetler biriminde görev yapan ve en son Muhasebe Müdürü olarak görevini sürdüren Altuğ Erdem’in ay sonunda istifa ederek AK Parti’den aday adayı olması bekleniyor.

İğneada doğumlu olan Altuğ, İğneada Belediyesi’ndeki azimli çalışmaları ve İğneada halkı tarafından sevecen bir kişiliğe sahip olması ile dikkat çekiyor.

MHP ile ittifak yapması halinde İğneada Beldesi’nde AK Partinin seçimlerde iyi bir grafik çizmesi düşünülüyor. (Kadir Sinici)

Editör: Haber Merkezi