İğneada Haberleri

İğneada haberleri ve güncel İğneada gelişmeleri, İğneada ile ilgili tüm video, İğneada fotoğrafları ve İğneada haberleri Kırklareli Alternatif Gazetesi sitemizde


Yerel

Demirköy’e bağlı İğneada beldemizdeki Atatürk İlkokulu bahçesinde, okul tarafından hazırlanan alanda öğrencilere bitkisel üretim ve bitki sağlığı dersi verildi.

Yerel

Kırklareli'nin turizm değerlerinin başında gelen İğneadada, Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Kurulunun Oluşturulması Toplantısı gerçekleşti.

Yerel

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Limanköy Su Ürünleri Kooperatifi arasında İğneada Balıkçı Barınağı kira sözleşmesi imzalandı.

Yerel

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu(TOSFED) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 2024 yılı Bahar Rallisi, İğneada beldemizde gerçekleştirildi.

Yerel

Türkiye'nin lider seyahat platformu ENUYGUN, Türkiye’nin en önemli turizm rotalarının başında gelen İğneada’ya ayrı bir parantez açarak tatil öneri listesinde...

Siyaset

İğneada Belediye Meclisi, seçimlerin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yerel

Kırklarelili Avukat Görkem Gökçe İğneada Belediye Başkanı olarak seçilen Altuğ Erdem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siyaset

İğneada Belediye Başkanı seçilen Altuğ Erdem, mazbatasını aldı.

Siyaset

İğneada Belediyesi'nde Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Altuğ Erdem artık belediye başkanı.

Siyaset

Demirköy’ün tatil beldesi İğneada’da bir devir kapandı.

Bilim ve Teknoloji

Dün akşam ROKETSAN tarafından İğneada'dan bir roket daha fırlatıldı.

Yerel

Demirköy ilçesi İğneada Beldesinde 11 şüpheliye yönelik olarak 11 adreste ve 22 araçta arama gerçekleştirildi.