Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, mesleğinizde önemli bir yere sahip olmak istiyorsunuz ve bunun için her türlü çabaya hazırsınız. Kafanızdaki planlar biraz gerçekçilikten uzak olsalar da yanılmıyorsunuz. Maddi birikiminizi, karlı yatırımlarda değerlendirin. Beraberliği olmayanlar; bu dönemde çevrenizde size ilgi duyan kişilerin sayısı artabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, iletişim araçları ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Bu arada iletişim sorunları ortaya çıkmış olabilir. Fakat sorunların üzerinde fazla durmayacaksınız ve çözümleyici bir tavır içinde olacaksınız. Çünkü yaşam enerjiniz yüksek ve böylece daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmeyi başarabilirsiniz. En azından çözmek için çalışabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, ilginç ve beklenmedik girişimlerde bulunabilir, yaşantınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Planlı hareket etmeye çalışın. O zaman her şey sizin için daha kolay olacak. Soğuk algınlıklarına dikkat edin. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişinin size olan ilgisi artıyor.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, kendinizi son derece dinamik hissederek girişimci bir ruhla hareket edeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin baskın tutumlarına karşı haklarınızı korumalısınız. Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir. Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sizler kararlı duyguları ile mantığı arasındaki dengeyi kurabilen yetenekli insanlarsanız. Kimsenin sizi size yabancılaştırmasına ve yanlış kararlar vermenize sebep olmalarına izin vermeden bildiğiniz yolda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin durgun hali endişelenmenize sebep olabilir. Onunla mümkün olduğunca yakın olun ve yaşadığı sorunu sizinle paylaşmasını sağlayın.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, duygularınız yoğun ve karamsar olabilir. Fakat olaylar yalnızca sizin bakış açınızdan karamsar görünüyor. Eğer bakış açınızı değiştirirseniz durumun gerçekte daha farklı olduğunu göreceksiniz. Kendinizi hem enerjik hissedecek, hem de isteklerinizi ortaya koymayı başaracaksınız. Fantastik hikayeleri konu alan filmler izlemek ve geleceğe yönelik hayaller kurmak hoşunuza gidecek. Akşam saatlerinde hayal gücünüzü uyandıran konular ile ilgilenebilirsiniz ve sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik iş yapan kişiler ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, isteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz. Daha doğrusu düşüncelerinizle birlikte istekleriniz de değişiyor. Olayları farklı gözle inceleyebilir ve dikkatinizi değişik konulara yöneltebilirsiniz. Güçlü olmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hırslı bir tavır sergilemekten kaçının. Özellikle güç mücadelesinden uzak durmalısınız ve içinizde biriken enerjiyi kendinizi yenilemek için kullanmalısınız. Olayları ve kişileri sorgulamak yerine dikkatinizi kendinize yöneltebilir ve yaşam felsefenizi değiştirebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün alacağınız haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak. Daha doğrusu düşünceler zihninizin derinliklerine inecek ve şimdiye kadar üzerinde düşünmediğiniz veya unuttuğunuz konuları hatırlayacaksınız. Daha önce olmadığı kadar ayrıntılı düşünebilirsiniz. Aslında detayların önemli olduğu işler yapanlar için verimli bir gün. Buna karşılık pratik konular ve hemen yapılması gereken İşleri toparlamak pek kolay olmayabilir. Yabancılar ile ilişkileriniz sizi rahatlatacak fakat yakınlarınız ile İletişiminizde karışıklıklar olabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün iş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz olumlu gelişmelerle hem şaşıracak hem de çevrenizdeki insanları şaşırtacaksınız. Sizi çekemeyen ve başarınıza tahammülsüz kişilerin iş hayatınızdaki kısır döngüden duydukları memnuniyetin son bulması ile yaşanacak bir şaşkınlık bu. Şimdi yüzünüze gülen şansı elinizi çabuk tutarak değerlendirmelisiniz. Maddi manevi güzellikler sizi karşılamakta. Bu şans yıllardır verdiğiniz emeğin inancın mükafatıdır size.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün sevdiğiniz insan sizin güveninizi sarsacak hareketlerde bulunacak. Duygusal ve güzel günlerinizin artık çok eskide kaldığını hissedeceksiniz. Partnerinizle olan ilişkiniz boyunca arkadaşlarınızı da çok ihmal ettiniz. Şimdi onlara karşı da kendinizi çok mahcup hissediyorsunuz. Ancak onların size karşı tutumları değişmedi. Onları arayın!

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün kimseye kırıcı sözler söylememeye çalışın. Size çok yakın olan biri ile duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir veya olaylar geçebilir. Bunun yerine kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temaslar kurmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde ve meselelerde çok dikkatli olun. Yönetici konumunda birlikte çalıştığınız kişileri kızdırabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekecek. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Sabırlı davranın yaptıklarınızı kontrol edin ve bu süre içinde çalışma arkadaşlarınızla mesafeli olmaya özen gösterin. Gizliliğe önem vermeniz yararınıza olacak. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi