İstasyon Mahallesi’nin başarılı muhtarı Naide Şanslı Özdemir, ikinci dönem vizesini de Pazar günü seçmenlerinden aldı. Hem de rekor oy farkıyla…

4 dönemlik  muhtarı devirerek 2019 yılında İstasyon Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı olarak göreve başlayan Özdemir, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde İstasyon Mahallesi'nde bulunan Kırklareli Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda kurulan 28 sandıktan da birinci çıktı.

Başarılı muhtar yaklaşık 2000 oy farkla yeniden güven tazeledi.

İlk göreve geldiği günden bu yana birçok hizmette bulunarak mahalle sakinlerinin güvenini ve sevgisini kazanan İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Şanslı Özdemir ile Alternatif Gazetesi olarak bir araya geldik.

Mahalle sakinlerinin tebriklerini kabul eden Özdemir; “Hizmete geldiğimiz günden bu yana iki sağlık ocağı ve bir eczane mahalleye kazandırdık. Yakın zamanda ikinci eczane de açılacak” müjdesini verdi.

Özdemir, yapımı devam eden diğer çalışmalar hakkında şöyle konuştu; “Yine İstiklal Ortaokulu'nda yenileme çalışmaları başlamıştı. Çalışmalarda artık sona gelindi. İkinci dönemde hazır hale gelecek.

Bununla birlikte mahalleye ikinci Anaokulu da kazandırıldı ve hizmete geçmeye hazırlanıyor.

Ayrıca her ay Edirne Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden ihtiyaç sahibi 12 haneye düzenli olarak yardımlar gidiyor.”

Cemaatini ağırlamaya devam eden Kırklareli'nin en büyük camisi ile Millet Bahçesini de içerisine alan İstasyon Mahallesi’nin başarılı muhtarından, mahalle sakinleri oldukça memnunlar.

Tekirdağ: Geri Dönüşüm Tesisi Kara Dumanlar İçinde Kaldı Tekirdağ: Geri Dönüşüm Tesisi Kara Dumanlar İçinde Kaldı

58Bf6555 9Fbb 4Cdd A4F5 D01763040Ab1

Editör: Güfte Çanlı