Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, yakınlardan kaynaklanabilecek beklenmedik zararlar çıkabilir. Bugün hiç tahmin etmediğiniz insanların tamamen zarar vermek amaçlı bir davranışı ile karşılaşabilirsiniz. Şaşırmayın! Hiç kimseyi değiştiremezsiniz değişecek yaşamınızda size zarar vermelerini engelleyecek kişi sizsiniz. Kaldırın gözünüzdeki perdeyi ve gerçeklerle yüzleşin.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Daha önce zarar görmüş olduğunuz halde her şeyi unutur tarzda kucak açacağınız insanlara karşı iki kere düşünerek hareket etmeniz olabilecek olumsuz olayların önüne geçecektir. Evveliyatında tecrübe ettiğiniz halde çok ciddi zararlar görebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmediğiniz takdirde bunu yaşamanız da kaçınılmazdır. İş hayatınızda maddi gelirlerinizde kısa süreli bir artış söz konusu bu dönemde paranızı çar çur etmeden değerlendirmeli ve kazançlı çıkacağınız yatırımlara yönelmelisiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bugün özel yaşamınızda sıkıntılı süreçlerden sonra gerçek mutluluğu yakalayabilecek, ilişkinizde var olan sorunları birbirinize olan anlayış ve sevginizle aşabileceksiniz. Sosyal çevrenizde tüm etkinliklere katılın. Anlamlı rastlantılar kendinizi büyük bir aşkın içinde bulmanızı sağlayacak.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bugün hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünmeye başladınız. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Kalbi boş olanlar; aşka karşı soğuk dursanız da aklınızın köşesinde birisi olduğunu biliyorsunuz, onu ne kadar sevdiğinizi yakında anlayacaksınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bugün hangi konuya yönelirseniz o alanda başarılı olacaksınız. Yeter ki isteyin, tereddüt etmeden kaygılanmadan parlak zekanızı fikirlerinizi ortaya koymalı ve yaşamınıza yeni bir sayfa açmalısınız. Değiştirmek istediğiniz konuları ifade edin ve insanlara fikirlerinize ne denli yürekten inandığınızı hissettirin. Evli olanlar eşinizle ilgili konularda daha duyarlı davranmalı ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Bir anda gerçekleşen küçük bir tartışma sizleri geri dönüşü olmayan bir çıkmazın içine sokabilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugün ilişkilerinizin önem taşıdığı bir gün. Ailenizle ilgili konularda derin düşüncelere dalabilir ve kendi kendinize bazı sonuçlara varabilirsiniz. Ancak korumacı tavrınızı abartmayın. Yalnız olanlar; artık hoşlandığınız kişiye karşı daha rahat davranmaya başlayacaksınız.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Venüs bugün fiziksel enerjiniz ve çekiciliğinizle girdiğiniz her ortamda hayranlık uyandıracağınıza dikkat çekmekte. Popülariteniz hızla artıyor. Bugün işleriniz kolaylıkla ilerleyecek, isteklerinizi kolaylıkla kabul ettireceksiniz. Hakkınız olanı alabilirsiniz. Aile hayatınızda ise büyüklerinizden gelecek güzel haberler söz konusu. Uzun mücadelelerden sonra gelen güzel günlerin keyfini çıkarın tabi disiplini elden bırakmamak kaydı ile.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün bazı birikmiş işleri yoluna koymanız gerekiyor. Bundan kaçınmamanız tavsiye edilir. Yakın olduğunuz bazı kimselerden bir şeyler saklamanız mümkün. Genel bir isteksizliğiniz olabilir. Bunu yenip alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz. Hayatınızda önemli bir değişikliği gerektiren olumlu bazı durumlarla karşılaşabilir ve fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bugün hiç istemediğiniz halde meydana gelen olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Aslında biraz rahat olun ve gerilimli ortamlardan uzaklaşın. Özel yaşamınızda ise bencilce davranışlar sergilememeli kurguları bir yana bırakıp gerçekleri görüp aşka el uzatmalısınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün düşünceleriniz derin olabilir ve daha önce söyleyemediklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmeler sizin istediğiniz gibi olmasa bile hızlı çözümler bulabilirsiniz ve eski fikirleriniz ile şimdiki olaylara bakış açınız arasında büyük bir değişiklik olduğunu anlayabilirsiniz. Eviniz, komşular, çocuklar ve eski arkadaşlarınız ile ilgili geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilir ve bu sırada kafanız karışabilir. Fakat çözümleyici ve pratik bir tavır içinde bulunmayı başarabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün sizi etkilemeye çalışacak, yönlendirmeye kalkacak veya yolunuzdan çevirmeye kalkışacak kişilerin farkında olun. Kendinizi dış dünyada güçlü göstereyim derken, tutulması zor sözler altına girmeyin. Sonra sizi zora sokabilir. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişiye yakınlaşmak için geç değil.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün iş yerinizde aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri göremeyebilirsiniz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranın. Ekonomik şikayetlerinizi en aza İndirmeniz şart oldu. Eski aşkları sakın gündeme getirmeyin. Eski aşkları unutun ve çevrenizde size karşı ilgi duyan insanlara bir şans verin. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi