Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkanı Adayı olan Mehmet Siyam Kesimoğlu, ön seçim sonrasında açıklamalarda bulundu.

“Hepimiz kazandık”

3 bin 11 üyenin 2 bin 498’inin oy kullandığı ön seçimde 926 oy alarak seçimi lider tamamlayan Kesimoğlu tüm destekçilerine teşekkür ederek; “Çok değerli Parti Meclisi Üyelerim, İl Başkanım, Değerli Milletvekilim, Partili Arkadaşlarım, Cumhuriyet Halk Partisine bir ömür vermiş yol arkadaşlarım hepinizi coşkuyla heyecanla büyük bir mutlulukla selamlıyorum. Hayatımızın her döneminde demokrasiye bağlılığımız gereği ön seçimi savunduk. Burada da hem bizim hem örgütümüzün talebi doğrultusunda ön seçim gerçekleşti. Bu ön seçim sürecinde aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diledim. Daha önceki konuşanlarımızın da ifade ettiği gibi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi. Biz kazandık. Hepimiz kazandık.

Cumhuriyet Halk Partisinin terbiyesiyle yetişmiş onun geleneklerine uygun ve demokrasiye olan inancı ile aday adayı arkadaşlarımız ile düzeyi düşürmeden, yarını düşünecek bir biçimde olgunlukla süreci götürdük. Bu süreç içinde merkez ilçemize kayıtlı 3011 arkadaşımıza gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum” dedi.

416058042 947251646765651 7624993612975588419 N

“Kırklareli’ni birinci yapacağımızın sözünü vermek istiyorum”

Bundan sonra birlik olarak Kırklareli Belediyesini yeniden kazanmak istediklerini söyleyen Kesimoğlu; “Oy verme, vermeme bunların hepsi geride kaldı. Bundan sonra hedefimiz; 31 Mart 2024 akşamı Kırklareli Belediyesinde o nazlı altı oklu bayrağın dalgalanmasına katkı yapmak. Ben kendime güveniyorum. Yılların birikimi var. Ben sizlere güveniyorum yılların birlikteliği beraberliği var. Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin içerisinde de Kırklareli’ni birinci yapacağımızın sözünü vermek istiyorum. Onun başarısının ayak seslerini sizlerle paylaşmak istiyorum sevgili arkadaşlarım. Kırklareli’nde yerleşmiş kökleşmiş bir demokrasi kültürü var. Örnek alınacak birlik beraberlik var. Cumhur ittifakları, diğerleri herkes işine baksın. Kırklareli Halkı kararını verdi. Yine Cumhuriyet Halk Partisi diyecek. Açık farkla 31 Mart 2024 gecesi sandıkları patlatacağız ve davulları zurnaları çaldıracağız, sevgili arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Ama en çok teşekkür etmek istediğim kişi, her zaman acımı paylaşan ve azaltan, sevincimi çoğaltan sevgili eşim Sibel Kesimoğlu… Bu süreci ailemle, arkadaşlarımla, dostlarımla, birlikte yolculuk ettiğim dostlarımla tamamladık. Alınan sonucun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, partimize ilimize halkımıza yararlı sonuçlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy