GAZDAŞ Trakya Palmet Enerji İşletme Müdürü Irmak Kaya ve İşletme Yöneticisi İhsan Kaba; Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’a ziyarette bulundu.

Yeniden göreve seçilmesi dolayısıyla Başkan Altıntaş’a tebriklerini ileten yetkililer ayrıca beldedeki doğalgaz arzı ve yeni doğalgaz hatları altyapı yapım çalışmalarıyla alakalı görüşmeler gerçekleştirdi.

Tuna Soykan'dan Başkan Derya Bulut'a Teşekkür Tuna Soykan'dan Başkan Derya Bulut'a Teşekkür

Firma yetkililerine ziyaretleri ve beldenin doğalgaz ihtiyaçlarına karşı gösterdikleri hassasiyet için teşekkür eden Altıntaş; “GAZDAŞ TRAKYA PALMET ENERJİ İşletme Müdürü Sayın Irmak KAYA ve İşletme Yöneticisi Sayın İhsan KABA’ya nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.

Beldemize doğalgaz arzı ve yeni doğalgaz hatları altyapı yapım çalışmaları PALMET ENERJİ bünyesinde ve tüm beldemizi kapsayacak şekilde önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak.

Halen 3 lisans bölgesi, 2 il ve 32 ilçede 1 milyon aboneye hizmet veren, yıllık 6 milyar metreküplük gaz hacmiyle Türkiye'de doğal gaz ticaretinin yaklaşık yüzde 10'nu yöneten PALMET Gaz Grup bünyesinde doğalgaz arzına devam edecek gaz dağıtım şirketinin değerli çalışanları ve üst yöneticilerine yeni sürecin hayırlı olmasını temenni ediyor, beldemizde gerçekleştirilecek çalışmaların hızla tamamlanması için gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: Volkan Abuy