Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, belde ve ilçe adaylarını düzenlediği programla tanıttı.

8 Şubat Perşembe günü, Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşen programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İstanbul Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Seda Gören Bölük, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Kayseri Milletvekili İl Koordinatörü Şaban Çopuroğlu, Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Cumhur İttifakı adayı Derya Bulut, İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

Saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş gerçekleştirdi. Dağtaş konuşmasında AK Belediyecilik ile tanışan belde ve ilçelerin aldığı hizmetleri, diğer ilçe ve beldelerin de alması için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Daha sonra ise Kırklareli Cumhur İttifakı adayı Derya Bulut bir konuşma gerçekleştirdi. Bulut da ittifak olarak seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde gireceklerini kaydetti. Bulut; “Ben bu seçimi Kırklareli tarihinin en büyük seçimlerinden biri olarak görüyorum. Allahın izniyle, sizlerin desteğiyle Cumhur İttifakı olarak merkezi yönetimle yerel yönetimin uyumlu çalışacağı bir Belediyecilik anlayışıyla Bu ile hizmet nasıl getirilir hep beraber göstereceğiz” dedi.

 AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam da AK Parti'nin laf değil hizmet ürettiğini belirtti. Sarıçam, şehirlerin insanların beklentilerini karşılayacak şekilde geleceğe hazırlanması gerektiğini, kaybedilen her yılın ileride büyük sorunlara yol açtığını ifade etti.

İstanbul Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Seda Gören Bölük ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Orhan Yegin de konuşmalarında iyi dilek temennilerini sunarak Kırklareli’ndeki bu seçim atmosferini çok olumlu karşıladıklarını 31 Mart’ta Kırklareli’nin Ak belediyecilik ile tanışacağını kaydettiler.

Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir bir konuşma yaptı. Kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden Kandemir, AK Parti'nin milletin derdiyle dertlenen ve milletin sorunlarıyla ilgilenen bir parti olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından aday tanıtımına geçildi. İşte AK Partinin Kırklareli ilçe ve belde belediye başkan adayları;

İLÇELER

Babaeski; Fırat Yayla

Demirköy; Recep Gün

Kofçaz; Ziya Karataş

Lüleburgaz; Murat Mahir Altan

Pehlivanköy; Gündüz Hoşgör

Pınarhisar; İhsan Talay

Vize; Arif Kayık

BELDELER;

Alpullu; Erhan Ceylan

Büyükmandıra; Ersan Çölgeçen

Karahalil; Dindar Seçen

İğneada; Altuğ Erdem

Ahmetbey; İbrahim Tuna

Büyükkarıştıran; Rasim Vatansever

Evrensekiz; Mustafa Nalbant

İnece; İlhan Arı

Kavaklı; Bekir Övdür

Üsküp; Hüseyin Kasap

Kaynarca; Sedef Yürükon

Çakıllı; Tolga Çakır

Kıyıköy; Ahmet Bora

(Ferdi Kurtbayram)

D S C 0304D S C 0315D S C 0309D S C 0345D S C 0343D S C 0357D S C 0351-1D S C 0369G F2 S Qz Z Xg A A A T6 WD S C 0397

Editör: Ferdi Kurtbayram