İYİ Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci’nin yerel seçim süresince çalışmalarını koordine edeceği Seçim Ofisi, 9 Şubat tarihinde açıldı. Açılış öncesi İYİ Parti İl Başkanlığı binasında buluşan kalabalık ve önlerinde Ali Dermenci vatandaşları selamlayarak açılış alanına geldi.

Hizmetin siyaseti olmaz”

Partililere ve Kırklareli halkına selamlama konuşması yapan Ali Dermenci annesi ve eşini sahneye davet ederek onore etti. Göreve geldiğinde herkesin başkanı olacağına söz veren Dermenci; “Kırklareli benim ailem, Kırklareli benim evim, Kırklareli benim yuvam... Belediyecilik gönül işidir, hizmet işidir! Ve hizmetin siyaseti olmaz.

Belediye Başkanı olduktan sonra da; Eşit hizmet anlayışıyla, bugüne kadar nasıl ki herkesin Ali Başkanı, herkesin bizim Ali’si olduysam, yine tüm hemşehrilerimizin Ali Başkanı, Bizim Alisi olacağıma buradan hepinizin huzurunda söz veriyorum” dedi.

Cc2Dd6Ef 9907 4B16 800B 5698Cca181Db

“Bir hayal kurdum”

Belediyeciliğin kendisi için ne ifade ettiğinden bahseden Dermenci; “Belediyecilik sadece betonlaşma değildir! İnsana dokunma ve manevi bir sorumlulukla zorda kalmış, dara düşmüş insanları, mağdur etmeme çabasıdır. Bu bilinçle insanımıza faydalı olmak, dertleriyle dertlenip, çözüm olmak için de sizlerden vekalet istiyorum. Sevgili hemşehrilerim, sorunlarımız malumunuz! Ben de aynı sorunları yaşayan bu şehrin bir ferdi olarak; Bir hayal kurdum; trafik ve park sorunu olmayan; yollarında, kaldırımlarında rahatlıkla yürünebilen. suları içilebilen, parklarda çocukların güvenle oynadığı, cadde ve sokakları Avrupa'ya örnek olacak kadar temiz ve nizamlı, ekonomik anlamda da gelişmiş bir Kırklareli!

Yapacağımız çalışmalar neticesinde; sözde mutlu, özde mutsuz olan kentim, kaliteli bir yaşam alanına dönüşecek ve insanımızın yüzü gerçekten gülecek” şeklinde konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini söyleyen Dermenci; “Sevgili arkadaşlar, bizim yenmek zorunda olduğumuz rakiplerimiz değildir! Bizim yenmek zorunda olduğumuz bu şehrin makus kaderidir ve hedefimiz bu şehri kalkındırmaktır.

Öncelikle Kırklareli'nin sahipsizliğine, asla sessiz kalmayacağız!

İYİ Belediyecilik anlayışıyla, yerel kalkınma politikalarımızla, hayata geçireceğimiz projelerimiz ve bu projeleri gerçekleştirme hususunda, hangi kaynakları kullanacağımızı, şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşarak, gelişmeye ve büyümeye yönelik şehir potansiyeline, İlimizin zeki çocuklarını da katarak hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Aa1786De C007 4D01 B6Cb 8230Bac09E1A

Dermenci konuşmasında eleştirilerde bulunarak; “Sevgili hemşehrilerim; 100. Yılına ermiş bir devletin onurunu, gururunu taşıyan bir Başkan adayı olarak, kürsülerde Atatürk sözleri, düşünceleri konuşuluyor!

Mesela; 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.' gibi örnek alınası sözler. Ancak sadece konuşuluyor. Fakat bu şehir, Atatürk gibi düşünerek, onun gibi azimle çalışarak yönetilmiyor” diye konuştu.

E9055Ea3 4652 432E A761 F02514A62A60

“Adil ve şeffaf bir belediye için geliyoruz”

Belediyecilik hayallerinden bahseden Dermenci; “Sevgili hemşehrilerim Bizler üreten bir belediye için geliyoruz. Bizler İstihdam yaratan bir belediye için geliyoruz. Evlatlarımızın, torunlarımızın güvenle oynayacakları, eğlenecekleri alanları oluşturacak bir belediye için geliyoruz. İlimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesi için geliyoruz. Bizler Sosyal bir belediye için geliyoruz. Adil ve Şeffaf bir belediye için geliyoruz. Proje üreten ve gerçekleştiren bir belediye için geliyoruz. Bizler Tarihi ve Kültürel mirasına sahip çıkan bir belediye için geliyoruz. Bizler İnsan için çalışan bir belediye için geliyoruz.  Çevreci ve yeşil enerji odaklı, modern bir belediye için geliyoruz. Sokaktaki can dostlarımızı koruyan, bir belediye için geliyoruz. Bizler gençlerimizin dertleriyle dertlenip, sorunlarını çözmek için geliyoruz. Biz kazanırsak, Kırklareli kazanır, Kırklareli kazanırsa, siz kazanırsınız” cümlelerini kullandı.

Ali Dermenci’nin konuşmasının ardından Seçim Ofisi, kesilen kurdele ile açıldı. (Volkan Abuy)

68Cd86A9 2657 4Cad 9Cf1 599Db3F2240A

Editör: Volkan Abuy