Alternatif Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım, Şirket Ortağı Ufuk Çelik, Alternatif Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erhan Baycan ve Alternatif Medya Sorumlu Müdürü Seda Nur Örçer Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı makamında ziyaret ettiler.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Emrah Yıldırım, Alternatif bünyesinde bulunan yayınlar hakkında Erkılınç’a bilgilendirmede bulundu.

Dijital dönüşüm ile alakalı kurum olarak verimli bir süreç yönetildiğini ifade eden Yıldırım, özverili çalışmalarından dolayı da ayrıca Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Ökkeş Buğra Atılgan ve beraberindeki çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Genel Müdür Erkılınç ise 1 Nisan itibariyle başlayan dijital dönüşüm sürecini anlattı. Erkılınç; “Biz sadece gazetecilik mesleği ile ilgilenenlerin bu işi yapmasını istiyoruz. İşini iyi yapan kaliteli yapan gazeteler başarılı olacak” vurgusu yaptı.

Başkan Yıldırım ayrıca ziyarette Cavit Erkılınç’a Kırklareli’nin yöresel lezzetleri olan Kırklareli peynirlerinden oluşan peynir sepetini de takdim etti.

Ziyaret, karşılıklı başarı temennileri ve çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında tamamlandı. (Ferdi Kurtbayram)

Editör: Haber Merkezi