Ahmetbey’in başarılı Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, 3. döneme hazırlanıyor. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde %56, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde ise 53,50 oy oranıyla Ahmetbey halkının sevgisini ve güvenini kazanan Altıntaş yeni dönemde de aynı göreve talip…

Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylığı ilk açıklanan isimler arasında yer alan Altıntaş, beldede gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarından çevre temizliğine, sınır ötesi projelerden festivallere kadar pek çok başarılı işlere imza attı.

Beldesine Avrupa Şeref Bayrağı da kazandıran Altıntaş’ın, siyasi geleceği de parlak görünüyor. Kamuoyunda “Başkan Altıntaş’ı daha yüksek yerlerde görmek istiyoruz” temennisi dillendirilirken, Altıntaş’ı belki de gelecek dönemlerde başka büyük ilçelerde, hatta Ankara’da görmek mümkün olabilecek.

Mustafa Altıntaş Kimdir?

Mustafa Altıntaş, 1985 yılında Lüleburgaz'da dünyaya geldi. Altıntaş, ilk ve ortaöğrenimini Ahmetbey'de, lise eğitimini Lüleburgaz Ticaret Meslek Lisesi'nde tamamladı.

Yüksek öğrenimini; Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu - Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. Altıntaş, meslek hayatına muhasebeci ve mali müşavir yardımcılığı ile başladı.

5 yıl bu sektörde çalışan Altıntaş, ardından dünyanın en büyük yağ üreticilerinden olan BUNGE Gıda San. A.Ş.'de satınalma sorumluluğu görevinde bulundu.

Belediye başkanı seçilmeden önce 2 yıl, aile işletmesinde esnaflık yapan Mustafa Altıntaş, 15 yıl biçerdöver operatörlüğü ve çiftçilik de yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde, %56 oy oranı ile Belediye Başkanı seçilen Altıntaş, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde ise 53,50 oy oranıyla Ahmetbey halkının sevgisini ve güvenini kazandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Altıntaş yeni dönemde de partisinden Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi