Kırklareli Ticaret Borsası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Trakya Bölge Temsilcisi seçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale illerini kapsayan Trakya Bölgesi Temsilciliği seçimini TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel oy çokluğu ile kazanırken, Ruhan Uzunlar Altıntel bu göreviyle birlikte bölgemizi TOBB Kadın Girişimciler Kurulları Üst Kurulu’nda temsil edecek.

“Kadın Girişimci Kurullarımıza büyük sorumluluk düşüyor”

Seçim sonuçlarının kadın girişimcilere ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Ruhan Uzunlar Altıntel, “Bölgemizdeki kadın girişimci kurullarımızın başkanlarının oylarıyla seçilmiş olduğum TOBB Trakya Bölge Temsilciliği görevini tüm kadın girişimcilerimizin aktif katılımıyla gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atacağız. Kadınların iş dünyasında hak ettikleri yeri almalarını sağlamak için Kadın Girişimci Kurullarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun bilincinde olarak hep birlikte büyük bir azim ve kararlıkla çalışacağız” dedi. (Gülşah Ayyıldız)

Editör: Gülşah Ayyıldız