Büyükkarıştıran’da Vatandaş Odaklı Çalışmalar Devam Ediyor Büyükkarıştıran’da Vatandaş Odaklı Çalışmalar Devam Ediyor

Annelerin değerini ifade eden Başkan Altıntel, toplumsal değer ve bireysel olarak da annelerin daima önem arz ettiğinin altını çizerek şu ifadeleri dile getirdi;

"Annelerimizin Hakkı Hiçbir Şekilde Ödenemez"

"Sağlıklı ve saygın bir toplumun yapı taşı, anne sevgisi ve annelik ahlakı ile vücut bulur. Yemeden yediren, içmeden içiren, iyi günde kötü günde, sağlıkta ve hastalıkta tek ve emsalsiz koruyucu zırhın adıdır anne."

"Kaç yaşında olursak olalım doğduğumuz ilk andan itibaren annelerimiz en büyük dayanağımızdır. Yeri geldiğinde dost, yeri geldiğinde sırdaş olan, sevgisi ve ilgisiyle yaşamımızı şekillendiren saygı değer annelerimize olan saygımız sonsuzdur. Varlıklarıyla hayatımıza anlam ve renk katan, sevgi dolu yürekleriyle evlatlarına rehber olan, onların ülkelerine faydalı birey olarak yetiştiren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez."

"Dünyadaki En Yüce Duygu ve Değerdir"

"Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek kadar değerli olan, dünyadaki en yüce duygu ve değerdir. Annelik sadakat, hoş görü, sonsuz bir sevgi denizidir. Her anne evladının ailesine, topluma, ülkesine, insanlığa faydalı bir birey olmasını ister. Barış, huzur, kardeşlik içerisinde yaşayan bir toplumun temelini oluştururken annelerin büyük sorumluluğunda yalnız bırakılmaması çok önemlidir."

"Annelerimize Ne Kadar Hizmet Etsek Azdır"

"Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, zorluklara boyun eğmeyen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca, gücümüz yettiğince sevgi ve saygı ile kucaklamalıyız. Ailelerimize, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ederek onların emeklerine layık olduğumuzu göstermeliyiz.

İşte bu duygu ve düşüncelerle, başta bu ülke için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin 12 Mayıs Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Editör: Haber Merkezi