Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Fenerbahçe'de başkan olarak 20 yıl görev yapan Aziz Yıldırım, yapılacak seçimde yeniden aday olma kararı almasından sonra ziyaretlere başladı. Aziz Yıldırım Lüleburgaz'da ki ziyareti kapsamında ilk olarak Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı (LTSO) ziyaret etti.

Ardından kongre delegeleri ile bir araya gelecek olan Aziz Yıldım,  son olarak Zübeyde Hanım Parkı’nda vatandaşlarla buluşacak.

"Türkiye'de en büyük hastalık Ulu Önderi kullanmak"

Babaeski'de Geleceğin Yıldızları Yetişiyor Babaeski'de Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada Ali Koç'a yüklenerek; "Türkiye'de en büyük hastalık Ulu Önderi kullanmak. Herkeste bir hastalık var. Bir şey oldu mu hemen Atatürk. Bir söylem olduğunda Mustafa Kemal Atatürk. Herkes yararlanmak ve kendisini kurtarmak istiyor. Riyad'a gittiler. Atatürk'le ne ilgisi var Riyad'daki kupanın? Türkiye Kupası Şampiyonu ile Türkiye Ligi şampiyonu maç yapacak. Atatürk ile ne ilgisi var? kardeşim? Tutturuyorsun Atatürk tişörtü giyeceğiz, onu yapacağız, bunu yapacağız. Bunları yapacaksanız daha önce organize etsenize. Gidiyorsun. U19'u da götürüyorsun. Diyor ki, TFF Başkanına söyledim. Bazı istekler var. Bunlar olmazsa U19'la çıkarız diye. Onu da götürüyorlar. Rezilliğe bak. Gitmeyeceksin o zaman. O başka bir hikaye. Gitmeye karar vermişin sen" dedi.

Muhabir: Kadir Sinici