Babaeskispor Başkan Adayları MCK Toprak Gayrimenkul, Otomotiv ve İnşaat Ofisi Sahibi İş insanı Mustafa Kasapoğlu ve BY Miçi Alcholigans Büfe’nin Sahibi Çarşı Esnafı Deniz Sert. İki adaylı seçim öncesinde Başkan Adayı Sert'ten çoğunluğun sağlanmaması için çağrı geldi.

Türkiye Şampiyonu Lüleburgaz’dan! Türkiye Şampiyonu Lüleburgaz’dan!

Sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda, Babaeskispor için ter dökmüş isim Sert, "Değerli Babaeskili arkadaşlarım, kıymetli Babaeskispor sevdalıları; sayın Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla'yı ziyaretimizde sayın Mustafa Kasapoğlu abim ile birleşme teklifinde bulunmuştu" sözlerini dile getirdi.

"Adayların Birleşme Durumu"

Genel Kurul öncesinde taraflar arasında olan görüşmelere dair bilgi veren Sert, "Konu Babaeskispor olduğu için herkes elini taşın altına koyma kararı alışmışken. Her şeye tamam önemli olan Babaeskispor'un başarısı geleceği her şey tamam. Babaeskispor adına çalışacağı sözü verildi. Onların yönetimindeki kişilerle fikir ayrılığı yaşadığımız konusunda dile gelip konuşuldu ve onaylandı. Daha sonrasında Mustafa Kasapoğlu beni arayıp kendisinin ve benim ayrı bir yönetimle aday olalım ikimizde bir yola çıktık hakkımızda hayırlısı olsun denildi. Bu saatten sonra birleşme bu sebeplerden dolayı olamaz. Siz değerli Babaeskispor üyeleri bunu bilmenizi istedim. Bu bir seçimdir her iki tarafla da hayırlısı olsun, başarılar dilerim. Siz değerli Babaeski üyelerimin bu akşamki kongreye çoğunluğun toplanmaması ve seçimin 14 Haziran'da olması için mücadelemi sonuna kadar vereceğim. Bir başka Babaeski yok karar sizin" sözlerini ifade etti.

Babaeskispor için önemli bir viraj olduğunun altını çizen Sert, sayı gözetmeksizin yapılacak olan 2. Genel Kurul için çağrıda bulunarak, " Daha sağlıklı bir karar vermemiz için hepinizi 14 Haziran'da ki 2'inci yapılacak olan sayı gözetmeksizin olacak seçime davet ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi