31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 19:00'da gerçekleşen Babaeskispor Genel Kurulu'nda Mustafa Kasapoğlu ve listesi seçildi. Seçimin ardından erteleme çağrısında bulunan Sert, yaptığı açıklama ile genel kurula uygun olmayan uygulamaların yapıldığını dile getirerek itiraz dilekçesi verdi.

Başkan Adayı Sert, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne verdiği dilekçesi ile genel kurula itiraz etti. Sert itirazını şu ifadeler ile dile getirdi;

"31 Mayıs 2024 günü saat 19:00'da yapılan Babaeskispor Kulübü Genel Kurulu'nda benim aday olmam beklenmeden 66 kişilik katılım olduğu iddia edilmiş ve açık oylama yapılarak başkan seçimi yapılmış ve toplantı bitirilmiştir.

Toplantıya katılan kişiler, kimlik ibraz etmeden imza sirküsü imzalamıştır. Bu seçimin yapılış biçimi ve sonucuna itiraz ediyorum. İmza suretlerinin incelenerek itirazımın değerlendirilmesini istiyorum" ifadeleri dile getirdi.

Genel Kurul sonucunda Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Kasap oldu. İtiraz ile ilgili süreç devam etse de genel kuruldan çıkan yönetim kurulu listesi şu şekilde;

Mustafa Buyur

Cem Tırpancı

Kenan Özkan

Şefika Çakal'dan Büyük Başarı Şefika Çakal'dan Büyük Başarı

Metin Karakuş

Gürcan Celep

Mustafa Ebinç

Beytullah Gencer

Hakan Arıcı

Editör: Şefik Kenar