Babaeski'de özel bir eğitim kurumunda eğitim gören öğrenciler, mavi kapak kampanyası için topladıkları kapakları Babaeski Engelsiz Yaşam Dayanışma Derneği Başkanı Necmiye Özoğul'a teslim etti. Engelleri birlik aşmak gerektiğini vurgulayan gençler, büyüklerinden de büyük takdir topladı.

Tekirdağ: Geri Dönüşüm Tesisi Kara Dumanlar İçinde Kaldı Tekirdağ: Geri Dönüşüm Tesisi Kara Dumanlar İçinde Kaldı

Kurum olarak mavi kapak kampanyasını desteklediğini ifade eden Analiz Özel Öğretim Kursu, öğretmen ve öğrencilerin duyarlı davranışından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

"Öğrencilerimizle Hayatına Dokunabiliyor Olmak"

Gerçekleşen bağış ile ilgili yapılan açıklamada Analiz Özel Öğretim Kursu, "Öğrencilerimizin değerli katılımlarıyla biriktirdiğimiz kapaklar Babaeski Engelsiz Yaşam Dayanışma Derneği'ne teslim edilmiştir. Öğrencilerimiz ile birilerinin hayatına dokunabiliyor olmak her zorluğa değer" sözlerini ifade etti.

"Teşekkürler Gençler"

Babaeski'de engellerin aşılması için dur durak bilmeden çalışmalarına devam eden Babaeski Engelsiz Yaşam Dayanışma Derneği Başkanı Necmiye Özoğul, kurumun ve gençlerin duyarlılığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özoğul, "Hepimiz engelli adayıyız. Bu yüzden engeller aslında yok, hepsi kafamızda. Şimdi el ele verirsek çok daha güçlü oluruz" dedi.

N2

Editör: Şefik Kenar