Babaeskispor’un yen başkanı Mustafa Kasapoğlu sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Babaespor’un nasıl yönetileceğini herkese göstereceklerini söyleyen Kasapoğlu seçimlerdeki rakibi Deniz Sert’i de eleştirerek; “31.05.2024 Tarihinde Babaeski Sporumuzun genel kuruluna katılan 69 kişinin bizzat geldiğini gördüğü halde kendisi oy kullanmamaları için dil döken ve listesini sunamayarak aday olamayan genel kurulun iptal edilmesi için oyunlar kuran Deniz Sert arkadaşımız imzalarının sahte olduğunu beyan etmiştir” dedi.

Lüleburgaz’da Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Başladı Lüleburgaz’da Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Başladı

447421825 3974711006092708 7600750800134930547 N

“Diyeceksiniz iyi ki bu kardeşimize desteğimizi vermişiz”

Oylamaya katılan tüm isimleri yayınlayan ve teşekkür eden Kasapoğlu; “Bu kadar insanı zan altında bırakmak çok ayıp. Sizler Babaeski Spor sevdalısı olduğunuzu söylüyorsunuz ama daha üyelerinizi tanımıyorsunuz. Biz Babaeski’ye yeni gelmedik Babaeski çocuğu ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız ve herkes bizim kardeşimiz abimiz Babaeski Spor sevdalısı Babaeski Spor Kulübü nasıl yönetilir hepiniz göreceksiniz ve diyeceksiniz iyiki bu kardeşimize desteğimizi vermişiz. Ben bu 69 Babaeski Spor üyesinin oyuyla bu göreve geldim. Bizim yönetim listemiz mecburiyetten 22 kişi ama yönetecek 69 kişi ben ne isem burada işini gücünü bırakıp genel kurula gelen üyelerimizde odur. Allah hepinizden razı olsun bana güvenip beni desteklediğiniz için” şeklinde konuştu.

Muhabir: Volkan Abuy