Kırklareli Merkezde, Bademlik Mahallesi sakinleri, çoğu sokak ve caddede aydınlatma direklerinin çalışmamasından şikâyetçiler.

Havanın kararmasıyla birlikte Bademlik Mahallesinde de birçok sokak ve cadde karanlığa gömülüyor. Mahalle sakinleri özellikle gece geç saatlerde yolda yürümenin dahi zorlaştığını ifade ediyorlar. Sadece araç ve cep telefonu ışığıyla aydınlanan sokaklardaki bu durum, kazalar başta olmak üzere pek çok tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Mahalleliler; “Enerji sağlayan yüklenici firmaya durumu defalarca iletmemize rağmen uzun zamandır bir gelişme yaşanmadı. Sorunumuzu çözmediler. Bazı sokaklarda lambalar yanarken, bazılarında yanmıyor. Yeri geliyor bir kadın geç saatlerde karanlıkta yürümek durumunda kalabiliyor, yeri geliyor çocuğu, genci yaşlısı zor koşullarda evlerine gitmeye çalışıyorlar, korkuyorlar. Yetkililerden sorunumuzla ilgilenmelerini talep ediyoruz” şeklinde serzenişte bulundular.

Bir mahalle sakininin gece saatlerinde aracında çektiği video da durumu özetliyor; Bademlik mahallesinin pek çok sokağında çalışmayan aydınlatma direkleri sebebiyle sokaklar karanlığa gömülmüş durumda. Şimdi Bademlik halkı, bu sorunun bir an önce çözülmesini bekliyorlar. (Ferdi Kurtbayram)

Clipboard01-399

De4277Ff 594E 45Fc 9024 E1Bc34F00850

Editör: Ferdi Kurtbayram