Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 18 Kasım 2023 Cumartesi Günü Kırklareli'ne gelecek. Bakan Kacır, Kırklareli Organize Sanayi Bölges'nde Toplu Açılış Töreni ve İstişare Toplantısına katılacak.

Bakan Kacır'ın ziyaret programı;

18 Kasım Cumartesi saat 11.00 Kırklareli Valilik ziyareti, 11.30 Toplu Açılış Töreni Yer: Kırklareli OSB, 12.30 YemekProgramı, 13.30 SAnayiciler ile İstişaert Toplantısı, 14.15 Deneyap Atölye Ziyareti ve Gençlerle Sonbet Yer: Gençlik Merkezi, 15.00 Trakya Kalkınma Ajansı Gastronomi Projesi Açılışı Yer: Kırklareli Üniversitesi, 15.30 AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı ziyareti ardından esnaf ziyareti, 17.30 Kırklareli'nden ayrılış.

Törende Açılacak Fabrikalar

BTS Metal San. ve Tic. Ltd. Şti., Trakya Grup Plastik Alüminyum ve Cam San. Tic.Ltd.Şti., Senser Tekstil Halı İmalat San. Tic. Ltd. Şti., Oypar Balatacalık Yedek Parça ve Sanayi, Tekerlekleri İmalat San. Tic. Ltd. Şti., Edsa Tekstil Tic. ve San. Ltd. Şti., Maya Family Pet Ürünleri A.Ş.,SML Tekstil San.ve Dış Tic.Ltd.Şti., Legend Kimya San. ve Tic. A.Ş., Net İnşaat Dan. Müh. A.Ş., Hamdi BAYBÖRÜ, Ekomas Enerji Elektrik Üretim ve Dağıtım A.Ş., Betsan Cam Seramik Sanayi ve Tic.A.Ş, Erdoğanlar Alüminyum San. ve Tic. A.Ş., Refkar Soğutma ve Isı Transfer Cihazı San. Tic. Ltd. Şti., Best Kale Civata Makine Tic. Ve San. A.Ş., Kar Gıda İnş. Spor Mal. Ve Giyim San. Tic. Ltd. Şti., Doleks Doğal Kauçuk Ürünler İml. San. Tic. A.Ş., İmka İplik Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Dış Tic. A.Ş., Yalçınlar Alüminyum Kom. Plas. İnş. Ve Rek. Ürün. San. Tic. Ltd. Şti. (Kadir Sinici)