4-20

Ahmetbey’de 2 dönemdir hayat geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettiren Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, yeniden göreve hazır. Altıntaş, aday adaylık başvurusunu CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığına teslim ederken, çok çalışmaktan vazgeçmeyeceğini ve Ahmetbey halkının sevgisine layık olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

“Vazgeçmeyenlerin Başına Harika Şeyler Gelir”

Mart 2024’te gerçekleşecek seçimlerde yeniden göreve talip olduğunu belirten Altıntaş; “Belde Başkanlığımızda adaylık açıklamamızı yaparak, başvuru dosyamızı İlçe Başkanlığımıza teslim ettik. İnanmaktan, öğrenmekten, çok çalışıp şükretmekten vazgeçmeyenlerin başına harika şeyler gelir, tam da oradayız. Yolumuz, bahtımız, önümüz hep açık olsun” dedi.

Başkan Altıntaş göreve yeniden geldiği takdirde yeniden vatandaşlarla birlikte Ahmetbey’i daha ileriye taşımak için çalışacağını söyleyerek; “Bizim aday olduğumuz süreçte en iddialı olduğumuz hizmet Ahmetbey’i halk ile birlikte yönetmekti. Bunu başarabilmek çok kolay değil. Bu bir seferde biz halkla beraber yönetiyoruz denilecek bir süreç değil. Bu görev süremizin ilk gününden son gününe kadar tam anlamıyla gerçekleştirmeye talip olduğumuz, başarmayı amaçladığımız bir süreçtir. Biz ötekisi olmayan hiçbir vatandaşımızın kendisini ideolik, siyasi, felsefi ya da hizmet alma noktasında kendisini öteki ya da ben bu hizmeti alamam düşüncesine kapılacak noktaya bu güne kadar getirmedik ve bundan sonra da bunun olmasına izin vermeyeceğiz”  şeklinde konuştu. (Kadir Sinici)

2-121

Editör: Kadir Sinici