Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kırklareli’nde adayını ön seçimle belirledi. 7 Ocak Pazar günü gerçekleşen ön seçimde mevcut Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu sandıktan birinci çıktı. Böylece CHP’nin Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu oldu.

Kesimoğlu’nu bu önemli gününde yalnız bırakmayan isimler de vardı. İşte bu isimlerden biri de Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dı. Dün ön seçimin gerçekleştiği Paşa Cafe’ye gelen ve Kesimoğlu’na “Başarılar” dileklerini sunan Gürkan; “Kırklareli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu’na çıktığı bu yolda gönülden başarılar diliyorum. Eminim 31 Mart 2024 günü yeniden büyük bir başarıya imza atarak, CHP’nin bayrağını Kırklareli Belediyesi’nde dalgalandıracaktır. Yolu açık olsun” dedi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gürkan’a şükranlarını sundu.

Bilindiği gibi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yeni dönemde aynı görev için aday aday olduğunu açıklamıştı. Gürkan Kırklareli’nde gerçekleşen ön seçimi örnek göstererek; “Bizim de aday adayları olarak böyle bir talebimiz var. Umarım genel merkez, parti meclisi uygun görür ve ön seçimde kim çıkarsa, ön seçimden onun arkasında durarak yerel seçimlerde tekrar Edirne’de, belediyeyi kazanarak yolumuzda devam ederiz” dedi. (Ferdi Kurtbayram)

Editör: Ferdi Kurtbayram