Büyük Birlik Partisi (BBP) 2 adet İl Genel Meclisi Üyesini tanıtmak amacıyla toplantı düzenledi. İl Başkanlığı binasında gerçekleşen tanıtım toplantısında partilileri selamlayan İl Başkanı Ercan Andaç; “Bu akşam burada önemli bir sebeple toplandık. Tabi ki bu toplantılarımızı seçim sürecine kadar yoğunlukla yapacağız. Özellikle bu akşam ilçe başkanlarımız aramızda; ben birbirimizi daha iyi tanıyalım, sohbet edelim istedim” ifadelerini kullandı.

“Büyük Birlik Partisini Pınarhisar’da tanıtmak ve oylarını arttırmak istiyoruz”

İlk olarak konuşmasına Pınarhisar İl Genel Meclis Üyesi Adayı Bekir Kaçmaz başladı. Kaçmaz Pınarhisar’da hayata geçirmek istediklerini anlatırken; “Uzun yıllardır Pınarhisar’da yaşıyorum. Pınarhisarlı değilim aslen Malatyalıyım ama Pınarhisar’a elimizden geldiği kadar katkı sağlamak istiyorum. Büyük Birlik Partisini Pınarhisar’da tanıtmak ve oylarını arttırmak istiyoruz. 1 yıllık bir oluşumumuz var Büyük Birlik Partisi olarak. İstiyorum ki İl Genel Meclisi üyesi olarak köylere direk gidebileyim, bilgiler verebileyim. Çünkü Pınarhisar’da çok tanınmış bir parti değiliz ama zeminimiz var. Bizleri sevip sayarak; “yürü önümüzden diyen” pek çok arkadaşlarımız var. Bu nedenle adayım Allah’ın izniyle partimize Pınarhisar’da iyi bir oy çıkarmaya çalışacağız” dedi.

D S C 0830

“Gençlerimize güzel bir parti ve güzel bir Babaeski bırakmak istiyorum”

Bekir Kaçmaz’ın sonrasında Babaeski İl genel Meclisi Adayı Ahmet Turan aday tanıtım konuşmasını gerçekleştirdi. Kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Turan; “Amacım Büyük Birlik Partisi ile birlikte güzel bir şekilde Babaeski halkının kalbini kazanmak. Partimizi belli bir seviyeye getirmek istiyorum. Arkadaşlarımızla birlikte davanın peşinden giderek, Büyük Birlik Partisini ilçemizde iyi bir noktaya getirmek istiyorum. İlerisi için de gençlerimize güzel bir parti ve güzel bir Babaeski bırakmak istiyorum” şeklinde konuştu. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy