İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayını, 27 Nisan Cumartesi günü Ankara ATO Congresium'da yapacak. İYİ Parti eski Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, Meral Akşener, Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz'ın yarışacağı kongrede destekleyeceği isimin Koray Aydın olduğunu söyledi. Hersek, yaptığı açıklamada; "Dünyanın bütün demokratik ülkelerinde, insanlar siyaseti umutlarını, emellerini, endişelerini ve korkularını ifade etmenin bir yolu olarak görürler. Siyaset büyük fikirler, ideolojiler ve ilkelerle ilgilidir; ancak aynı zamanda da, yurttaşların ülkelerinin izlemesini istedikleri yolu ve topluma, yaşadıkları dünyaya dair vizyonlarını en iyi temsil eden liderleri seçmelerinin de bir aracı niteliğindedir.

MHP İl Başkanı Savaşan’dan Meclise Tepki MHP İl Başkanı Savaşan’dan Meclise Tepki

Bu bağlamda 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz kongremiz, İYİ Parti için bir sıçrama, İYİ Parti için bir genişleme, İYİ Parti için kaybettiklerini kazanma, İYİ Parti için Türkiye’ye Türk Milleti'ne daha iyi hizmet edebilme imkanı sağlayacaktır.

Partimize duyulan bu güvensizliği ortadan kaldıracak, seçmenin güvenini tekrardan inşa edecek, birlik ve beraberliğimizi daim kılacak, toparlayıcı, deneyimli devlet adamı kimliğiyle partimize yeni bir vizyon katacak adayda birleşecektir.

Eskisinden daha güçlü, ilk günkü şevkle, üzerine yeni başarıların heyecanını da katarak, çocuklarımıza sunacağımız güzel günlerin temelini inşa ettiğimiz partimizi iktidara taşımak, daha da güçlenebilmek için, birlik ve beraberliğimizi bozmadan iyi ve mutlu bir Türkiye için, birlik beraberlik içinde gerçekleştireceğimiz kongrede benim adayım KORAY AYDIN beydir." dedi.

Muhabir: Kadir Sinici