Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olağan Çarşamba toplantısı 5 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. İl Başkanı Bora Terzi toplantıda haftasonu yapılan Büyükkarıştıran Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili konuştu.

Milletvekili Gündoğdu; “Dolu Afetinin Zararları Karşılansın” Milletvekili Gündoğdu; “Dolu Afetinin Zararları Karşılansın”

Başta Büyükkarıştıran halkı olmak üzere emek veren herkese teşekkür eden Başkan Terzi; “Biliyorsunuz ki 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükkarıştıran beldesinde seçimi 2 oyla DSP adayı kazanmıştı. Fakat seçimde kısıtlıların oy kullandığının tespiti üzerine partimiz tarafından seçim sonuçlarına itiraz edilmiş, İl Seçim Kurulu tarafından seçimlerin iptaline ve yeniden seçim yapılmasına karar verilmişti. 2 Haziran’da Büyükkarıştıranlı seçmenler yeniden sandık başına gitti.

D S C 0546

Seçim öncesi CHP örgütü olarak disiplinli ve örgütlü bir çalışmanın sonucu olarak Büyükkarıştıran Belediye Başkanlığı seçimini 185 oy farkla kazandık. Ben seçim sürecinde ülkemizin çeşitli yerlerinden gelip, adayımıza partimize destek veren partimizin her kademesinden partidaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Büyükkarıştıran halkına ediyorum” dedi.

Muhabir: Volkan Abuy