Kırklareli Efsane Spor Kulübü sporcuları Orhan Efiloğlu ve Mehmet Baran Şinik; ülkemizi ve ilimizi Kempo IKF World Championship Dünya Şampiyonasında temsil ettiler. 40 ülkeden yüzlerce sporcunun mücadele ettiği şampiyonada dünya üçüncüsü olan sporcuların hedefi gelecek yıl çok daha büyük. 2025 senesinde gözlerini altın madalyaya diken sporcular, dünya şampiyonu olarak Kırklareli’ni gururlandırmak istiyor.

“Bu kez hem ülkemize hem de ilimize dünya şampiyonluğunu getireceğiz”

Dünya üçüncülüğü elde eden sporculardan Mehmet Baran Şinik, seneye üçüncülükle yetinmeyeceğini söyleyerek; “2023-2024 yılında Türkiye Kenpo Federasyonunun düzenlediği turnuvalarda Türkiye Şampiyonu olarak Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandım. Bu yıl Dünya Şampiyonasında istediğimiz sonuç birinci olmaktı lakin bu yıl üçüncülükle yetindik. Önümüzdeki yıl yine Türkiye Şampiyonasında derece yapıp ülkemizi en iyi şekilde gururlandıracağız. Amacımız bu sene de birincilikti olmadı ama seneye bu kez hem ülkemize hem de ilimize dünya şampiyonluğunu getireceğiz” dedi.

“Bu sene ilk dünya şampiyonam ve ilk milli takımım”

Kırklarelili Minikler Zirveyi Zorladı Ama Yıkamadı Kırklarelili Minikler Zirveyi Zorladı Ama Yıkamadı

Diğer dünya üçüncüsü sporcu Orhan Efiloğlu ise ilk milli takım deneyiminden dolayı gururlu olduğunun altını çizerek gelecek yılı ki hedefleriyle alakalı şu ifadeleri kullandı; “Türkiye Kenpo Şampiyonasında birinci olarsak Dünya Kenpo Şampiyonasına gitmeye hak kazandım. Bu sene ilk dünya şampiyonam ve ilk milli takımım. Bu yıl üçüncü oldum, 2025 yılında ülkemi ve Efsane Spor Kulübünü en iyi şekilde temsil ederek Dünya Şampiyonu olacağım.”

Muhabir: Volkan Abuy